Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak autor tohohle výblitku má fakt dost. Copak tím chtěl asi říct? ;-D

5 0
možnosti

V lidské společnosti by se neměla používat msta. Proto platí určitá pravidla (např. nemohu ohrožovat ostatní) jako prevence mezilidských konfliktů a z čistě sobeckého hlediska jsem pro, aby tato pravidla byla vymáhána nějakou třetí stranou (kterou si platím). Pokud by konflikt neřešila třetí strana (dnes stát) nebo v libertariánské společnosti sjednaná bezpečnostní agentura (také možnost), museli bychom své zájmy chránit sami. A až takový jezdec "bez omezení" někoho zabije, sám by nechtěl (protože je zbabělec a nikdy neuzná svou vinu), aby jej příbuzní nebo přátelé poškozeného na oplátku zabili. Ve "svobodné" (resp. v hloupé představě svobody některých zdejších diskutérů) společnosti bez pravidel by to byla logická reakce. Tito "hrdinové" většinou vylezou z auta, krčí rameny a mektají "já nechtěl..." nebo také zbaběle utečou nebo ujedou, protože nechtějí nést následky své "svobody".

Doufám, že se stanete chovancem následujícího programu pro půl procenta řidičů. kteří zaviní 25 procent nehod a úmrtí na silnici

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/odbornici-program-pro-piraty-silnic-vyresi-ctvrtinu-nehod/r~7651e5d00dce11e59db2002590604f2e/. Neuvědomující riziko a nemají žádnou empatii vůči druhým (prdí na ně).

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik