Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Extraligu.....no to je gól.;-D Viděl tenhle případ vůbec někdy fotbal? Asi ne

1 0
možnosti
LR

bože můj tento blábol byl publikován také v tištěné verzi, jo? No potěš koště8-o

2 0
možnosti
MF

Jestli byste neměl spíš chodit třeba na plážovej volejbal. Jasně že ne všechno je na fotbale v pořádku ale  při čtení Vašeho článku si myslím, že Kiki a Maki jsou přesně něco pro Vás. Ale nevím, jestli se budou líbit i Vaší manželce.

2 0
možnosti
PK

P45a11v94e27l 51K13u12l74a

1. 9. 2015 13:24

Ne že by se mi vše, co se děje na stadionech, líbilo. Ale nabyly by pro vás vhodnější šachy ?:-)

3 0
možnosti
Foto

Já chodil na fotbal v dobách komunismu. Jako kluci jsem skákali přes plot a pořadatel nás honil a chlapi v kloboucích a v baloňácích, když viděli jak nás pronásleduje pořadatel se rozestoupili jak biblické moře a umožnili nám mezi ně vniknout a pak se zase uzavřeli. Pořadatel skákal a křičel tam jsou ti co neplatili a chlapi mu řekli, ať neotravuje a bylo. Nás zeptali komu fandíme a pak dodali koukejte fanditt slušně,nebo si vás podáme a bylo. Fandilo se slušně až na občasné pokřiky rozhodčí je vůl. Po poločase bylo pivo v  kelímku a buřta vytažený z horký vody a plácnutý na tácek s hořticí a chlebem. Ten co čepoval pivo se na mě podíval a řekl doufám, že ti je 18 a dostal jsem pivo.   Po zápase se šlo na pivko do nedaleké hospody, kde se rozebral fotbal. My kluci jsme náboženě poslouchali, jak chlapi rozebírají fotbal. V té době to pro nás byli staří chlapi, ale dnes vím, že jim bylo tehdy 35 až 50 let.  Od doby,co se chodí na fotbal porvat se, něco zničit už nechodím

1 0
možnosti
JH

Já půjdu na fotbal až nebudu nucen podstoupit ponižující ohmatávání ze strany Bůh ví jakých pořadatelů, až mi za zadkem nebude stát kordón policajtů, až si tam v klidu dám pivo, nebudu si musit koupit vstupenku minimálně den předem, rozhodčí budou pískat rovinu a hráči se na hřišti zcela vydají. Bývalý, stálý návštěvník a nyní pouze fanda Baníku Ostrava.

0 1
možnosti
DM

K fotbalu patří atmosféra,není to tenis,fotbalový zápas za tichého obdivu ,potlesku a tenisové distingovanosti si nechte.

Ztrácíte určité kouzlo,ostatně každý sport zejména ten kolektivní prostě povzbuzování potřebuje, je to i započítávaný faktor,hra doma je výhodou.

Nicméně ano,vulgarity,petardy,násilí to tam nepatří, jenže rowdies se bohužel najdou vždy,to nejsou fandové,to jsou lidé jejichž inklinace k násilí je tak velká, že jim stačí jakákoliv záminka,jsou to nekulturní hovada která se vyskytují napříč každou společností a amosféru masových atrakcí zneužívají pro ukojení svých násilnických choutek ,spojených u nich s adrenalinovým raušem.Nicméně pokud nebudou dělat bordel na fotbale, udělají ho na demonstraci nebo koncertě,navíc těžko lze tyto lidi odstavit, do hlavy nikomu vidět není...

0 0
možnosti
VB

Jde je prostě na stadiony nepouštět. Prodej lístků na občanku apod.

0 1
možnosti
JM

no je pravda, že fotbal v listopadu či únoru také nemusím, je to letní sport.

Také mě nestojí za to, zmrzat tam a pak v té naší klasické české plácané, která je o nejméně 3 třídy jinde než opravdový fotbal např. v Anglii či Německu - neuvidět jediný gól. Čest výjimkám, sem tam se zápas povede, většinou se ale týká jen týmů z čela tabulky.

0 0
možnosti
JH

Neříkám, že s řadou věcí nesouhlasím, ale tento a podobné články jsou spíše výrazem lenosti a hledáním polehčujících okolností než čehokoli jiného. Česká liga z důvodu své (ne)kvality nemůže vytvořit takovou šou (show, pokud je libo) jako bundesliga či Premier League. Přesto si troufám tvrdit, že se prostředí na fotbalových stadiónech v posledních dvaceti letech velmi zkulturnilo, ať již se to týká vybavenosti stadiónů a servisu pro fanoušky nebo úbytku násilí, které se spíše koncentruje mimo stadióny. Faktem je prostě to, že mnohý pohodlný český divák by přišel snad jen v případě, kdyby ho na stadión dovezl zdarma taxík a v ceně lístku maximálně za 100 Kč měl pivo a klobásu. Pro skálopevné a skutečné fandy a fanynky však platí, že když ho (Baník, Dynamo, Slovan) nebo ji (Slavii, Spartu, Viktorku) miluješ, není co řešit...

2 3
možnosti
Foto

Pane Homolo naposledy ve Zlíně se nám to zkulturnilo.

0 0
možnosti
VH

Naprostý souhlas. Stačí skouknout kmeny o fans, či navštívit nějaký zápas. Je to na bli.. . Místo, aby se klub s takovými bezmozky vypořádal, podporuje je. Kdo jde do bundesligy, hovoří okamžitě o úplně jiné zátěži, tréninku...tady se věnuje snad podstatná část simulování na vybírání vzoru na tetování...Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik