Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Většinou se dá kolem nehody opatrně projet, ale jen do chvíle co přijedou pomahači! Na palici jsou zvláště případy když je havarované auto mimo vozovku a kolona nesmí ani popojíždět!

0 0
možnosti

K61a66r33e21l 10V78o26j28t89a

3. 12. 2015 10:13

Co nám pomůžou jen kritici, vemte pane mundůr a běžte jim pomoci a uvidíme jak se to zlepší.;-) Všichni někam spěcháme a jsme z toho už tak zblblý, že jde soudnost stranou.Jistě, určitě není vše cajk ale je potřeba se na to kouknou ze všech stran a nejen z té jedné, jak pišete.

0 1
možnosti

Ještě mnohem hůře se chová policie na železnici. Kvůli banalitám zastavuje dopravu na dlouhé hodiny.

0 0
možnosti

Vaše slova tesat do kamene!!! R^

1 0
možnosti

Ve srovnání s tím, že opravy/uzavírky silnic běžně trvají násobky nezbytné doby, třeba tři měsíce místo jednoho (jen proto, že zakázku získá firma, která na ni nemá kapacity) je toto vlastně jen maličkost. :-/

0 0
možnosti

Ano, ale je to ještě nesmyslnější. O zbytečných uzavírkách je v odkazu na konci textu.

0 0
možnosti

Milý pane, policie tu není od toho, abych chránila zájmy občanů, ale aby chránila zájmy státu. V tomto případě přidělila pokutu a při té příležitosti zdokumentovala stav. Co je policii po ostatních řidičích? Nic. Je třeba jen pochopit faktický stav a ne to, co vám denně politici a média tlačí do hlavy.

1 2
možnosti

J85o90s24e55f 50K68l17a24t

2. 12. 2015 21:33

Nedávno jsem se přichomejtl k nehodě,kdy ten druhej nedobrzdil a o kouli si prorazil chladič.Přijeli městskáči s majákem,státní s majákem,nehodovka s majákem,osobní hasič s majákem,cisterna se sorbentem a mnoha majáky,při jízdě všichni se sirénou.Nedostavilo se letectvo ani námořní fregata

5 0
možnosti

Pane javůrku nesouhlasím. Když jsem měl nehodu, volal jsem v Brně nehodovku. Bylo to večer. Dorazili až za hodinu a půl. Tak jsem se po chvilce mezi řečí zeptal jak moc toho ten večer je. Řekli mi, že seděli na služebně, dali si sváču a až pak jeli. Že já byl ten večer první ... Arogance moci !!

0 0
možnosti

neverim, ze by ti neco takoveho rekli, ani pokud by to byla pravda. A tak nebo tak michas jabka s hruskama, jedna vec je cekaci doba na dopravaky, a druha vec je blokovani silnice pri vysetrovani nehody.

4 0
možnosti

asi by to chtelo si nejdrive zazit na vlastni kuzi vysetrovani nehody, zvlaste hromadne. Zazit si jak ridici "vidi", reflexni vesty, jak jsou opatrni, ohleduplni ... a pod. . Pokud policajt spatne sepise zanam o nehode, tak pak to muze byt problem u reseni nahrad skody a pod. ... 

Ono to asi neni tak jednoduche, jako se zda ridicum z auta jedouciho kolem nehody .. ..

4 3
možnosti

Já s vámi souhlasím. Myslím si, že pokud jde jen o plechy, tak obvykle není co vyšetřovat, dnes díky elektronice se vše může zachytit a zadokumentovat během pár minut, no a když se nedohodnout, lze to řešit i jinde. Pokud dojde k vážnější nehodě i její vyšetřování + likvidace nemusí trvat o moc déle.  Je zajímavé, že při nehodách ve městech (např. u tramvají) tak jde rychle, pokud se něco stane na dálnici či jiné silnici trvá to hodiny.  Je zajímavé, že vyšetřování železničních nehod mnohdy trvá taky zbytečně dlouho

4 0
možnosti

ono muze jit sice jen o plechy, al;e vime kolik dnes stoji ty plechy. To muze byt, u hromadnych nehod, milonova castka. A pokud to policajt zpacka, tak pojistovna muze odmitnout platit skodu ... .

3 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik