Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč by mělo být nemorální mít půjčku? Nemorální by to bylo pouze tehdy, kdyby si dlužník půjčoval s úmyslem dluh nevrátit.

Trh s nemovitostmi jede zhruba z 80% na hypoteční úvěry a opravdu netuším, proč by majitelé domů a bytů koupených na hypotéku byli nemorální lidé.

A je opravdu stupidní, když někdo tvrdí, že si mám člověk na bydlení nejprve našetřit. Mnozí by tak šetřili až do důchodu a na stará kolena by si teprve mohli nemovitost koupit.

0 0
možnosti

J74a49n 79R60á49ž

9. 2. 2016 17:16

Donedávna jsem prohlašoval, že je blbost si půjčovat ( na něco jiného, než na rozvoj podnikání). Po nedávné zkušenosti prohlašuji, že daleko větší blbost je peníze půjčit a to i v případě, že chcete někomu pomoci z bryndy!

1 0
možnosti
Foto

V toto směru je největším blbcem stát - vláda a všichni politici. Zadlužují nás a "obsluha" jejich dluhů, rok co rok, užírá z příjmů státu miliardy, které chybí v potřebných výdajích rozpočtu.

S tím ať vyhlášený podnikatel Babiš něco udělá!!!

1 0
možnosti

Dluh JE sprosté slovo.

Kdo se dobrovolně zadlužuje, je roven každému jinému hříšníku. Třeba smilníku či zloději.

0 2
možnosti

Cela nase ekonomika funguje na dluh. Jinak by nebylo kde bydlet, cim a po cem jezdit a co jist. Dluh sam o sobe neni ani dobry ani spatny. Je to jen nastroj.

0 0
možnosti

Takze kdyz Pepa nema na zaplaceni v hospode a ja za nej zaplatim litr, tak on mi bude opravnen vratit jen petikilo????

0 0
možnosti

Nepůjčujte mu.

Buď je to kamarád, a pak mu to darujte. Nebo to není kamarád, a pak to nechte na jeho kamarádech.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,35
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik