Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P42a52v58e19l 67K37u42l43a

24. 2. 2016 10:44

„Pane prezidente, vy sám jste se již několikrát negativně vyjádřil směrem k České televizi. Uměl byste nám vysvětlit, proč televize, za kterou lidé platí nemalé koncesionářské poplatky, předkládá informace lidem stejně manipulativně a neobjektivně jako jiná masmédia? A lze tomu nějak zabránit?“

Pane Baráku, jsem přesvědčený, že takový pan Havránek by se takto ptal už na ZDŠ :-)

1 0
možnosti

V57l90a60d78a 48M87u34s64i15l

24. 2. 2016 10:36

To by mne zajimalo, jestli autor neni z Prahy...

Tam jak je znamo utyrali take na stredni skole ucitelku k smrti a ted tady rozmazavame, ze ucitele styxlisovali ztakum dotazy, aby to melo b trochu administrativni uroven..

0 0
možnosti

A já už se chtěl radovat, že ve Valdicích... :-(

2 0
možnosti

Jak známo Prima i Nova jsou vůči Zemanovi skoro až servilní, protože vycítili, že většina jejich diváků ho má ráda. Jediná ČT (potažmo ČRo) si ho dovolí kritizovat i za věci jako Mynář, prověrka, příklon k Rusku a proto on na ČT nadává a plive, kudy chodí... ;-);-);-)

6 0
možnosti
Foto

starší studenti měli mezinárodní soutěž v řezu révy vinné, jejíž termín se plánoval dost dřív než se začalo mluvit o návštěvě prezidenta. To jen na okraj. Fotila jsem obě akce. A rodiče informováni byli - vím to jako rodič. Víc toho nemá cenu psát, je vidět, že máte vlastní názor. Já tady žiju, jsem rodič, znám školu, učitele, studenty... Hezký večer přeju.

2 1
možnosti

J93o15s17e87f 26K80l55a96t

23. 2. 2016 21:44

Nic ve zlém paní Renato ale vaše dítě by opravdu takhle formulovalo otázku na prezidenta,nebo na kohokoliv?

5 0
možnosti

Nic není starší než včerejší rozruch kolem pana prezidenta. Myslím že je načase vyhlížet kupředu, ono se nějaké nové téma vynoří co nevidět - co se týče přítomnosti na prvních stránkách, je pan prezident zdatný stratég:) Pokud tedy teď nevěnuje většinu energie kutí piklí na Sobotku a na média nemá čas.

2 0
možnosti

Souhlasím s Vámi, ale s jednou výjimkou. V souvislosti se Zemanem nelze snad ani oužít označení "pan".

2 0
možnosti

P76e84t52r 94B56u21r84i32a22n

23. 2. 2016 19:38

Jeden z nejubožejších blábolů, co jsem v poslední době na netu četl.

Zeman je jediný politik, který jezdí mezi lidi, mluví s nimi a odpovídá na jejich dotazy. Tento kontakt, mimo jiné, se také samozřejmě odráží na jeho preferencích, které jsou nejvyšší ze všech našich politiků.

Tuto jeho pozici nemůže ovlivnit taková nula, jako je autor tohoto pamfletu.

1 6
možnosti

No,i Vy máte rávo publikovat svůj názor. Bohužel.

4 0
možnosti

Objíždění krajů, pokecání s připraveným publikem či zástupci "pajzlu 4. cenové skupiny" (to je prosím protipól "pražské kavárny") a následná posezení u mís jitrnic a ovaru hojně zalévaných měruňkovicí - no to by našemu panu prezidentovi šlo. Ale aby vyrazil do světa mezi funkčně sobě rovné a vysvětlil jim tam jak že to mají udělat s těmi imigranty - no to se jaksi nechystá. Proč nenavštíví EU, proč neobjede přední evropské státníky a nezíská je pro své myšlenky se záchranou Evropy? Tedy já jsem od něj doposud jenom slyšel posměch směrem k premiérovi za špatné vyjednávání, ale pan prezident určitě má v rukávu schované nějaké silné trumfy, argumenty když to všechno umí tak pěkně vysvětlit studentům, penzistům, dělníkům, rolníkům i pracující inteligenci na připravovaných setkáních...

12 0
možnosti

S autorem souhlasím pouze v tom, že ta citovaná otázka příliš neodpovídá myšlení 15 či 16 letého studenta. Zbytek článku považuji za ničím nepodložené bláboly.

0 6
možnosti

K96a52r57e54l 89B64o88k

23. 2. 2016 18:46

Myslím, že Vy sám píšete ještě vetší nesmysly.

7 0
možnosti

Podruhé ode mne máte karmu ( což je zvlášť pikantní v prokliku na odkázaný článek ;-) ). Myslím, že prezident ( a snad i jiní politici ) by do škol chodit mohli, pokud by se chovali jako čestní lidé : " tady mne máte, ptejte se. Třeba neuměle, třeba se mnou nesouhlaste." A pak by ten dotaz asi zněl : jak můžeme věřit ČT, když na internetu čteme něco jiného.

Spíše mi připadá, že současný prezident si v takových debatách hledá sparingpartnery a vzkazuje do mediální sféry, že na jeho fištrón hnedtak někdo nemá. Klame tak i sám sebe.

6 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik