Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J26a28k15u29b 65M77a95c80h

15. 3. 2016 10:39

O psaní se starají jiní, na to nemám čas. KarmaR^R^.

0 0
možnosti

"Na jakých hodnotách je založena představa, že do Evropy může každý přijít „podělit“ se o náš blahobyt?" - ano, na žádné, máme vybudované vodovody, v Africe mají žízeň, ale proč si vodovody také nevybudují, my jim pomůžeme.

A další, Řecko porušilo zákony EU, nezabezpečilo hranice, nezajistilo imigranty a tím vznikl problém, mohlo požádat o okamžitou pomoc, peněžní, policejní am vojenskou, Řecko nemá v EU co dělat.

1 0
možnosti

Pane autore, o migraci bylo napsáno mnoho článků a nevím, proč by měl zrovna Váš nějaký přínos. Jen mě zajímala Vaše znalost biologie.

Netýkavka velkokvětá oficiálně neexistuje. Jediným původním druhem u nás je netýkavka nedůtklivá ( Impatiens noli-tangere ). Ta má opravdu větší květy než zavlečná netýkavka malokvětá ( I. parviflora ). Ovšem domácí netýkavka má vyšší nároky na vlhkost a proto si nekonkurují. To, co zavlečená netýkavka ničí, je bylinné patro svěžích listnatých lesů, které brzy rozkvete množstvím sasanek, jaterníků, dymnivek, konvalinek. Tam, kde je tento les původní, tedy nepřeměněný nebo ochuzený, má zavlečená netýkavka malou šanci se prosadit.

1 0
možnosti

No to je ale rasistický blábol.

Dnes existuje pouze jeden druh člověka - homo sapiens sapiens recens, který jenom tak mimochodem, pochází z Afriky.

Existují pouze různá etnika a kulturní skupiny, které se nemusí vzájemně vytlačovat, ale mohou se bez problémů mísit a splývat, aniž by tím byla příroda nějak ochuzena. Z hlediska dalšího vývoje druhu je takové míšení naopak silně žádoucí.

1 4
možnosti

P67a80v30e69l 74F56o80r24t

14. 3. 2016 16:44

Jestli tady nekdo blaboli, tak jsi to jedine ty. Co ti brani odjet do treba do Afriky a tam se bez problemu misit az do zblazneni? Jestli je to pro tebe silne zadouci, pro me tedy ne. Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik