Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Demagogický příspěvek.

Dřívější nástup do práce je možnost, nikoli povinnost.

Daňové poplatníky to nebude stát o nic víc, než když dotyčná nastoupí do práce později.

A jiné než "tradiční" uspořádání rodiny (která ostatně zas až tak tradiční není) může fungovat docela dobře, aniž by se kvůli tomu kdokoli musel nechat na cokoli přeoperovávat.

V profilu máte, že "Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak". No a tímto návrhem stát jen vychází vstříc požadavku části rodin, které si chtějí rodičovskou rozvrhnout do jednoho roku. Chtějí tak hledat své štěstí, na újmu jiným lidem to není a stát, ani Vy, by jim do toho neměl mluvit. Nebo to heslo v profilu platí jen tam, kde jde o Vaše štěstí?

2 0
možnosti
VB

1) Mateřskou, která je delší než v nejbohatších státech světa platím já a ostatní lidé (není vázána na tzv. sociální pojištění). Takže ať si hledají štěstí za své. Potom byste měla pravdu a já bych do toho neměl co kecat.

2) Marksová za moje peníze rozbíjí rodiny, protože podporuje morální hazard s výběrem partnera a vznik neúplných "nevím čeho, ale rodina to není" samoživitelek (místo polygamie je vidět čím dál více sodomii se sociálním úřadem).

3) Nepochopila jste, že jedním zadkem nejde sedět na dvou židlích. Buď mateřství nebo kariéra. Když má jít o podporu mateřství, proč bych měl podporovat kariéru. To je pro mě ještě méně důležité než cizí mateřství.

0 0
možnosti
ČP

Přesně tohle mě napadlo, když jsem o tomto magorismu paní mincmistryně četl, karma, jak jinak.

0 0
možnosti
Foto

Příčina všech nemravností se jmenuje stát a sociální stát plodí problémy, které zde popisujete. Méně státu, méně problémů.

1 0
možnosti
JS

Máte úplně pravdu. Žádný stát, žádné války. Svoji ochranku si zaplatím a když ne, nebudu ani já. To je ta správná demokracie a svoboda.

0 0
možnosti
JS

A ať si jsou matky doma třeba do deseti let dítěte,ale za vlastní..

0 0
možnosti
JT

Jak za vlastni ? Snad za spolecne. Za jeji a manzelovy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,33
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik