Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Koukám, že jste asi pospíchal:-), než bude přijat zákon, který vám takové "hanobení" skupiny méně schopných dětí "zakáže", mám na mysli http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502606

0 0
možnosti
JA

Vážený pane, jakkoli chápu vaše obavy o bezpečí a kvalitu vzdělání vašich dětí, mohu jen konstatovat, že nevíte nic bližšího o životě a projevech dětí, které tu pranýřujete. Zejména vaše rovnice - dítě s papíry na hlavu = debil mě poměrně pobavila. Debila z něj bohužel udělá společnost smýšlející jako vy přilepením příslušné nálepky, aby nemusela nic řešit. Vámi opěvované doby minulé naopak alespoň občas podávají důkaz toho, že společensky nekonvenční (tedy "debilní" ve vašem slovníku) jedinci mohou projevovat výjimečnou inteligenci nebo vzácné nadání, když jim k tomu okolí dá příležitost. Podívejte se např. do životopisu Mozarta a dalších. Kdyby byli posláni jako jistě mnoho dalších "debilů" k husám, asi bychom tu měli dějiny plné slušně vychovaného a spořádaného průměru.

Ve skutečnosti tu opěvujete jen uniformitu a průměrnost, to je vše...

2 2
možnosti
JF

J59a58n 51F38r64o58l16í78k

13. 4. 2016 17:06

Uniformitu a průměrnost nebo spíše podprůměrnost získá naše státní školství a movití budou utíkat do soukromých škol. Srovnání autora se školstvím v USA sedí. Jen nenapsal, že to celé se děje jen kvůli cikánům.

2 0
možnosti
JC

Už dnes si paní ministryně nárokuje 10 mld. navíc. (To, že to jde z našich daní, ji jistě nezajímá, to je přeci zodpovědnost Babiše) Každý má nárok na asistenta. Nebylo by lepší pořádně zaplatit učitele místo těch asistentů? Souhlasím, s tím, že jestli něco funguje, tak se to nemá měnit, a komisařům EU bych ukázal, jak to v té naší speciální (dříve zvláštní) škole chodí. Soudím, že by valili oči. V ČT byl příspěvek o tom, jak učitelka v Belgii dochází do karavanů místních Romů (dříve cikánů) a moc si to pochvalovala. Speciální škola by pro ni byla zjevením.

Ostatně pokud vím, tak bez souhlasu rodičů nelze dítě do zvláštní školy umístit (pardon speciální školy).

4 0
možnosti
JC

Já to vidím z opačné strany a dospívám ke stejným závěrům.

Není nic horšího pro postižené dítě než být nahnáno mezi zdravé děti, pro které se pak stane otloukánkem a vysmívaným hlupáčkem, hromosvodem jejich problémů a komplexů. A nic se mezi nimi nenaučí, leda zlu a zlobě, protože když je člověk vždy na chvostu, nemá a nemůže mít žádnou motivaci. Ani dospělý, natož dítě.

6 0
možnosti
IM

V inkluzi nejde o děti ale o obrovské peníze, které se snaží neziskovkáři a úředníci rozkrást místo, aby je dostali učitelé. Škoda, že učitelé nejsou víc slyšet.

7 0
možnosti
JF

J73a37n 84F64r64o60l84í36k

13. 4. 2016 17:09

taky jde o to vyhovět EÚ s požadavkem začlenit cikány mezi bílé bez ohledu na mentální schopnosti. Že se každé příležitosti chytnou zloději (viz. fotovoltaika) je věc další.

2 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik