Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cituji: "Například, když budou dokazovat nepřetržité trvání některých církevních řádů v období 1939-1989. Což bude hodně paradoxní, když uvážíme, že ČSSD je hlavním ideovým odpůrcem vracení majetků církvím. " - tak to mi nedošlo, že Altner vytvořil možná precedent, který pomůže církvi.

0 0
možnosti

Já myslel, že cituji nejlepší myšlenku, ale po přečtení celého blogu navrhuji ho někde vytesat. Proto mám Viléma Baráka v oblíbených a rád čtu i jeho články v MF Dnes.R^R^R^

1 0
možnosti

Snad bych jen doplnil to, že Altner zřejmě poskytl kvalitnější služby, než ČSSD čekala. On tehdy jen málokdo předpokládal, že bude tak úspěšný. Proto asi ČSSD slibovala hory, doly.

0 0
možnosti

P14e98t11r 62B36r32o50ž

7. 5. 2016 0:32

Skvěle napsáno - zvlášť s precizním vysvětlením všech bludů a polopravd R^

11 0
možnosti

Už bylo načase naučit socialisty, že dluhy jsou od toho, aby se platily.

8 0
možnosti

Prase baletu nenaučíte.

6 0
možnosti

P44e77t14r 58P45a47c63k13a

6. 5. 2016 16:03

Zatím nejlepší článek na toto téma.

16 0
možnosti

J52a79n 90K20o66v50á61ř

6. 5. 2016 15:58

Nejlepší na tom všem je, že si ČSSD stěžuje na kvalitu soudnictví v ČR a vůbec délku sporu. Jenže za tu dobu, co se soud vleče, byla ČSSD několikrát ve vládě a mohla s tím něco dělat. Měli možnost soudnictví v ČR reformovat. Jenže to by bylo moc práce a tehdy je to evidentně netrápilo na rozdíl od spousty lidí, kteří si tím prošli. Takže z části sklízí plody své "práce".

14 0
možnosti

J61a71n 32R62á81ž

6. 5. 2016 14:10

Celkový dluh ČSSD, což je informace z veřejných zdrojů, je 540 milionů Kč. Nakládání s veškerým nemovitým majetkem je blokováno zástavním právem ve prospěch zástavního věřitele FIO banky, takže nerozumím šachům s věcným břemenem..

Dále velmi pochybuji, že má ČSSD na svém účtě přes 300 milionů, jak veřejné prezentoval ekonom strany Starec. Spíš má jen příslib úvěru v teto výši od FIO banky, kde jsou jistě staniveny dosti tvrdé podmínky, jak co se týká majetkového zajištění úvěru, tak i splácení.

Slovy klasika: "Ostatně jsem přesvědčen, že předseda strany, která je v insolvenci, by neměl dělat předsedu vlády"

ČSSD má dlouhodobě výdaje převyšující příjmy a je jen otázkou času, kdy majitelé FIO banky, RNDr Petr Marsa a Mgr. Rumuald Kopún navážou jednání s JUDr. Altnerem o dohodě na parcerlaci majetku ČSSD. Jinak by nemělo jejich jednání podnikatelskou logiku.

12 0
možnosti

To, že je nakládání s nemovitým majetkem blokované zástavním právem ve prospěch bank nehraje žádnou roli. A doufám, že socani velmi brzy poznají, do jaké oprátky vlezli.

Exekutor totiž v takovém případě nemovitost vydraží, a z výtěžu dražby uspokojí napřed sebe a potom zástavní věřitele - tedy banku. Na Altnera nezbyde nic. A protože exekutor bude vymáhat celou částku pro Altnera, vrhne se na další nemovitost ve vlastnictví ČSSD. Samozřejmě mezitím mu naskočí jeho náklady, které pak uspokojí z další dražby. A podle stejného scénáře - tedy napřed jeho náklady, pak náklady zástavního věřitele, a nakonec Altnera. A bude to dělat do té doby, dokud bude z čeho brát - což v praxi bude znamenat totální vymazání ČSSD z politické mapy.

Přesněji - alespoň doufám, že tak bude postupovat, protože přesně takto exekutoři postupují při dražbách desetitisíců nemovitostí běžných dlužníků v exekuci.

4 0
možnosti

Krupa by chtěl snížit dluh ČSSD na 50 mil., kdo ví, co za to. Díky bohu, že se mu to nepovedlo.

5 0
možnosti
Foto

Pokud vím, tak Krupa chtěl od Altnera zakoupit dluh ČSSD za 50 milionů. Asi se domnívá, že on by těch 330 milionů od ČSSD dostal.

0 0
možnosti

bude soud nějak potrestán za ten únik informace o žádosti o exekuci ?

3 0
možnosti

Podle mě by měla jít stížnost. Osobně jsem si myslel, že to oznámil sám pan Altner.

2 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik