Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

"Vjezdu do některých míst okolo obce by měl být možný jenom pro majitele zde ležících pozemků." - já myslím, že je možné požádat o povolení dát na svou soukromou cestu zákaz vjezdu s dodatkovou cedulí typu "vjezd pouze pro majitele pozemků".

Také jsem o tom uvažoval, když vám lidé jezdí na záchod po vaší cestě do vašeho pole, dokonce ve firemním autě s telefonem na sklech. Psal jsem o tom v roce 2009. http://pavelpokorny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=99755

0 0
možnosti
VB

V97i53l54é94m 51B21a89r93á25k

16. 11. 2016 11:23

Ona je obecní ale vede kolem soukromých pozemků a ze zadu nemovitostí. V podstatě by tam kromě majitelů důmu = zahrad neměl kdo co chodit.

0 0
možnosti
MC

Pokud budou stát vést levičáci, nebude to lepší ani v obcích, protože jsou vedeni k negativnímu přístupu ke svobodě a zodpovědnosti. Levicově smýšlející člověk není vychováván k hodnotám pro život, ale k smrti loupežnými hrátkami na rovnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,02
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik