Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Překvapuje mě že když to všechno tak dobře ovládáte / předpokládám že ano, když dokážete kritizovat / tak proč jste nešel do voleb a neuvedl vše do pořádku? V opačném případě jste jenom tlučhuba.

0 1
možnosti
VB

Do politické funkce může být zvolen každý hlupák a hlas hlupáka i chytráka ve volbách váží stejně. A zvolením do politické funkce se lidé určitě nestávají najednou chytrými. Úplně stejné, ne-li vyšší kvality Parlamentu z hlediska morálního, bychom dosáhli losováním a jakýkoliv člověk z ulice by dokázal nahradit jakéhokoliv poslance nebo senátora. Volební neúčastí se nezříkáme práva na kritiku ani nedáváme souhlas s tím, co politici páchají.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=641323

0 0
možnosti
SB

Vždy, když někoho nebo něco kritizuji, tak se nejprve zeptám sám sebe, co já dělám pro stát ? V naší republice je to samý kritik. Raději bych si přečetl, co vy děláte dobrého pro stát.

1 1
možnosti
KK

Stát je naše servisní organizace a měla by sloužit nám a ne my jí.

Místo toho nás čím dál více buzeruje.

0 0
možnosti
DS

Karma. Kéž by si jeho voliči toto přečetli a aspon malinko se zamysleli R^

2 1
možnosti
ZD

Bohužel máte v mnoha věcech pravdu. Jen nevím z čeho vychází předpoklad, že zvládne a ukočíruje všechno. Kdo z něj dělá génia ? On sám nebo Vy ?

Nezvládne , neukočíruje a musí spolupracovat s lidmi které má. Má limity jako každý člověk. A názory na řízení státu jako firmy se také mezi nerozumnými lidmi berou jako dogma, které se pohybuje od krajnosti do krajnosti. Stát je velký barák do kterého tečou peníze a on by je měl rozdělovat. Tečou proto, že je vydělávají lidé, kteří potřebují různé služby od toho státu aby mohli nadhodnoty vytvářet. Co je na tom nepodobného s firmou ???

1 0
možnosti
Foto

Karma, ale věřím tomu, že anonisté si to ani nepřečtou a hned se na vás vrhnou. :-)

4 2
možnosti
ZD

Podle sebe soudím tebe.

1 1
možnosti
VK

Chléb a hry fungovalo už ve starém Římě. A technologie manipulací postoupily s TV, webem a sociálními sítěmi neskutečně. Lidi typu "guru sociálních sítí" ve službách lžipolitiků je třeba zavřít, dokud nezčernají. IQ národa je v průměru pod hranicí, aby mohli zodpovědně volit vůdce. Kecy o demokracii jsou ptákovina. Co je demokratického na volebním systému, který umožňuje výrazné menšině vytírat si zadek s většinou ?

3 0
možnosti
JH

J50i74ř93í 29H80u29m10l

2. 11. 2017 8:48

No asi je důležité že je vaše IQ vysoké :-P;-D

0 0
možnosti
KB

K20a64r45e79l 93B93o92k

1. 11. 2017 23:18

Velice dobře jste stávající situaci popsal.Karma.R^

3 1
možnosti
AH

Být vámi věnuji se třeba šití nebo něčemu jinému čemu víc rozumíte,politika to ale není!!

4 7
možnosti
KS

S tím Západem je to trochu jinak. Znám spoustu lidí, kteří to vnímají tak, že se buď budou mít stejně dobře jako na Západě (aniž by pro to něco udělali) jinak se k němu otočí zády, prásknou dveřmi a tím ten Západ vytrestají.8-o

2 0
možnosti
ZH

Zrovna před chvílí jsem se díval do volebního programu ANO za rok 2013 - https://www.anobudelip.cz/cs/o-nas/program/volby-2013/resortni-program/. No, je tam celá řada příkladů, kdy Babišovci udělali pravý opak. Například:

"Daňová represe, která je v současnosti uplatňována, musí být vystřídána daňovou motivací pro poplatníky." - došlo k pravému opaku, tedy ke zvýšení represe.

"Posílením finančních úřadů (dostatek odborníků) chceme urychlit daňové kontroly, ale i např. vracení nadměrných odpočtů." - v případě vracení nadměrných odpočtů se stal opak.

"Maximálně snížíme administrativní zátěž pro podnikatele, budeme se přitom inspirovat zkušenostmi lídrů v této oblasti, např. Nizozemskem." - opět opak, administrativní zátěž významně vzrostla.

Atp.

A tak Babišovým fanouškům ze srdce přeju, aby je Babišova "milost" zasáhla stejně, jako zasáhla komunistická "milost" vašeho strýce. Nikoliv ze zlomyslnosti, ale kvůli vystřízlivění ze současného pomatení mysli.

13 6
možnosti
PK

Dle mého názoru vaše hodnocení není objektivní. Ano nebylo ve vládě přeci sami. Pokud do hry vstupuje více subjektů a tyto se mají domluvit, je třeba najít vždy kompromis.

6 5
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,32
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik