Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jeden z nejrozumnějších názorů, které jsem zde za dlouhou dobu četl. :-)

0 0
možnosti

Myšleno naprosto bez ironie. Místo smajlíka měl být na konci palec nahoru.

Sorry.

0 0
možnosti

Souhlasím níže s panem BIcerou - ODS přece byla jednou z prvních oslovených, pro blízkost programů ANO a ODS. Měli příležitost účastnit se na vládě, SPD i Piráti jsou v lecčems zdá se rozumní a mohli tak společně "Babiše" kočírovat, ANO samo nemá přece většinu. To, že Fiala se chová jako tříletý kluk, co mu někdo rozkopal na písku bábovičky, je věc druhá. Není totiž jen nesouhlas se "stíhaným", on je také proklamovaný volební program...[>-]

1 5
možnosti

V mnohém lze souhlasit, ale nezávislého soudce v ČR je hledání jehly v kupce sena.

3 0
možnosti

V83i83l12é63m 42B55a87r87á78k

29. 11. 2017 20:14

Tím ale říkáte, že 3400 soudců je na něčem a někom závislí? Většina je "závislá" na hledání spravedlnosti. Proč podléháte negativismu?

0 0
možnosti

Nechci a nemohu Vám bránit v e Vašich názorech. Jen bych velice zapochyboval o Vaší víře v tzv. nezávislé soudy a soudce, kteří by měli cosi zachraňovat. Bohužel za těmito nezávislými soudy jsou jen lidé, vysoce honorovaní a neodvolatelní. Příkladů jejich nekonečné "moudrosti a nepodplatitelnosti" lze najít více než dost.

Dále bych velmi rád věděl, proč nazýváte SPD extremistickou stranou. Prosím o Vaše laskavé vysvětlení , co je na programovém prohlášení SPD extremistického.

3 0
možnosti

Pan autor se zmiňuje pouze o jakýchsi "okamurovcích" (nikoliv SPD) - žádná taková strana ovšem v parlamentu není. Takže možná jenom snaha deho-nestovat někoho, s kým názorově nesouhlasím, což lze sice pochopit, ale podobné vyjadřování je ubohé, zvláště pak u článku, který se snaží vypadat seriózně...

4 0
možnosti
Foto

Což dát ANO šanci a s hodnocením počkat na rok 2021? Čtyři roky utečou jak voda a když Česko přežilo suprzlodějské vlády ODS a ČSSD a spol., tak určitě přečká i čas pod taktovkou ANO, i kdyby to nebylo zrovna to, o čem jeho lídr sní, když nespí. Osobně p. Babišovi věřím, protože nemá důvod "vlézt na tygra" jak z hlouposti a touze po mamonu udělali jeho oponenti po vstupu na politickou scénu. Jak správně říká indické přísloví, teď z něj nemohou slézt. Od svých "mecenášů" mají nůž na krku a těžký rébus, jak se zbavit ANO a znovu otevřít penězovody mířících ze státní pokladny do černých děr v zákulisí.

2 5
možnosti

V26i35l20é15m 38B56a95r53á63k

29. 11. 2017 14:20

Zkuste prosím nevidět všude spiknutí. Opravdu nejde o souboj dobra (ANO) proti zlu (všichni ostatní).

0 1
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik