Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Učiňte to jako tady v Turnově. Jednalo se o pamětní desku zdejších letců v RAF. Pořízenou z příspěvku několika občanů. Město v čele se starostkou, bývalou členkou KSČ, to ignorovalo, a tudíž byla deska instalována v městském muzeu. A tak to nemohl nikdo zakázat.

2 0
možnosti

Chtěl jsem ho udělat mobilní (s oky pro jeřáb), aby šel přesunout v případě změny. Možná bude stačit jen deska, jako stálá výčitka.

0 0
možnosti

J63a89n 47R76á23ž

8. 1. 2018 17:28

Pro zbudování pomníku občanům obce padlým ve všech válkách, bych ruku zvedl. Připomínat padlé ve válkách považuji, zvláště dnes, kdy kde kdo o možnosti vzniku další války hovoří jako by se jednalo o internetovou hru, považuji za nutné.

Pro zbudování pomníku k výročí prohlášení o vniku samostatné republiky, bych ruku nezvedl!

2 0
možnosti

To a) je správně. Jen jsem to zastupitelům chtěl udělat stravitelnější. Mám připraven článek o mýtech, na kterých vzikla ČSR. Snad se v médiích povede v tomto roce diskuse.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik