Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

No když už o tom mluvíte, tak vy na mě v poslední době skutečně působíte jako placený propagandista.

1 0
možnosti
VB

Neplacený a věřte, že to dělám z celého srdce abych ostudě na Hradě udělal přítrž.

0 0
možnosti
Foto

Co se týče zprávy BIS, tak tak píše "prokazatelně". Tzn. je podezření, ale ne přímé důkazy, které by mohly vést k zatčení pachatele. Speciálně hledat darebáka v kyberprostoru je obtížné, protože hackerské útoky chodí třeba kolem světa přes desítky serverů.

Co se týče jmenování premiéra, tak nikde opravdu není psáno, že to musí být předseda vítězné strany. Protože by to znamenalo souběh dvou náročných funkcí. Dokonce to ani nemusí být člen vítězné strany, i když to bývá zvykem.

Ale tímhle zemanovce nepřesvědčíte. Ti by MZ volili, i kdyby před kamerami uškrtil Voříška.

Karma! R^

1 0
možnosti
Foto

Jistě, že není nikde psáno, že musí, ovšem socdemáci tehdy tu šanci dostali, že. Aby jí dostali, museli se nejprve sami mezi sebou dohodnout;-D

1 0
možnosti
MM

Budou volby heknuté a tím ovlivněné ???

Záleží přece , kdo vyhraje.

Že ?;-)

3 0
možnosti
Foto

Neračte být ještě čtenářem Mateřídoušky?

To jste neslyšel, jak se dá hackerským útokem ovlivnit sčítání hlasů? Pak se třeba na to přijde, až se začnou zkoumat listiny, ovšem, pokud se náhodou neztratí.

0 0
možnosti
VK

Raději budu mezi těmi neslušnými.

1 0
možnosti
Foto

Však nikam jinam nepatříte. ;-D

0 1
možnosti
MV

Do dneska jsem nepochopil, jak se mohl v roce 13 nechat prezident vtáhnout do polostínu schůzky v Lánech, která se nejdříve vůbec nekonala, pak jo - ale byli na ní z počátku jiní pánové, aby ve finále např současný šéf ČSSD prohlásil, že tam teda s Haskem byl. A pak ta oj.. avana strana přijme tyhle chlapiky zpět a Zeman dělá jakoby nic... Jestli tohle není jeden z důkazů marastu v politice za prezidentovani Zemana, tak fakt nevím... Drahoše volím pro naději, které mi Zeman už prostě nemůže dát ani gram.

2 0
možnosti
Foto

Jako vždy omyl. A nejen Váš, potažmo nejen ve Vašem marastu:-/ Partaj, která tehdy vyhrála, musela mít také premiera, Nejprve se ale musela sama ve svých vnitrostranic, půtkách mezi jejich mocensk. frakcemi usadit. M.Z. jim tu šanci dal(!), a oni to pochopili, na rozdíl od některých ,,vnějších" komentátorů:-P Pravda, že tam byl úspěšný ,,krteček", a byl za to odměněn POSTEM MINISTERSKÝM. Ovšem nikoli od M.Z. Ten si to ,,jenom",ostatně jako vždy, náležitě vychutnal. Byl to jeden z jeho mnoha ,,majstrštychů", NIKOLI OVŠEM ANI PRVNÍ, ALE ANI POSLEDNÍR^ Pokud si někdo myslí, že i kdyby nyní prohrál ve volbě, že to je jeho ,,poslední", pak se velice mýlí. Dračí vejce je dávno nasazeno,a to díky tzv. tradič. partajím, a je to, a nejen pro ně i poteciál, velice silný pukavec;-D

1 1
možnosti
Foto

Miloš Zeman se nemýlí. On to dobře ví, že něco takového existuje, ale na veřejnosti to popírá.

5 0
možnosti
Foto

Z CV autora:Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=645893

Ano, to dokazuje i tento článek;-)

0 1
možnosti
Foto

Proboha chlape opravte si tu hrubku. Je to jako pest na oko

4 0
možnosti
PS

P77e65t65r 97S16u98s43k33e

25. 1. 2018 16:00

Jo, a díky tomu ovlivňování bude mýt Miloš víc hlasů než mýval ;-D

5 0
možnosti
VB

Stane se, omlouvám se.

0 0
možnosti
Foto

tím mílí nás chcete provokovat, nebo to myslíte vážně?

4 1
možnosti
VB

Ani dnešní vypjatá doba není omluvou.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik