Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se jen modlím, abyste neměl pravdu.

R^

2 0
možnosti
Foto

Bez současné sněmovny, ovládané frustrovaným Kalouskem, podobně skončivším Fialou, miliony do klína spadlých Piráty, štvavým STAN a TOP, s Chovancem klepající se hrůzou, kdy z Ministerstva vnitra vypadne, co všechno pod jeho vedením spáchalo, si politickou scénu dovedu představit a je to vidina mnohem lepší, než současný stav.

4 3
možnosti
SB

Nemáte pravdu, že Zeman nezmínil voliče Jiřího Drahoše. Dokonce jim poděkoval se slovy, že si váží lidí, kteří k volbám chodí.

Můžete mít Zemana v nelásce. To je věcí názoru.

Ale není věcí názoru, zda se o voličích Jiřího Drahoše zmínil, či nezmínil. Prostě se o nich zmínil.

5 3
možnosti
SB

„Nebýt vás, tak jsme nevyhráli. Za mnou jsou lidé, kteří teď seděli v prezidentském salonku a s napětím pozorovali, jak nabíhají procenta a jak Praha může ovlivnit výsledek prezidentských voleb. Chtěl bych poděkovat těm pražským voličů, co mi dali svůj hlas.“

Zeman poděkoval i voličům protikandidáta Jiřího Drahoše, kterého porazil o přibližně 160 tisíc hlasů. „Vážím si lidí, kteří chodí volbám. Relativně těsné vítězství nejvíce těší. I za to těmto voličům děkuji,“ prohlásil prezident Miloš Zeman.

6 1
možnosti
PK

Možná dokonce zmáčkne v agonii raketový knoflík, nebo povolá se ruskou armádu ten zlej skřet na hradě ......;-D;-D;-D

1 2
možnosti
Foto

To je pravda. Měli bychom mu zamezit přístup k jaderným kódům.

2 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik