Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kvantum existujících předpisů nejde za život přečíst ani rychločtením. Máme 2 miliony zákonů a předpisů, kolik kontrolorů bude potřeba aby se hlídalo dodržování ?

0 0
možnosti
PP

Stačí přece to z článku: "Nečiň jinému, co nechceš, aby jiní činili tobě"

0 0
možnosti
MS

Instituce městská policie je blbost už kvůli rozdílnosti pravomocí a kompetencí a hlavně odpovědnosti s policií státní. Pokud městu chybí policie, proč všichni městští neposílili řady PČR, která je v každém městě?

Argument, že PČR nemůže být všude včas kulhá ve světle faktu, že MP nemá působnost pouze v obci, která ji platí, ale i v okolí. Jestliže někdo zavolá 156 tři kilometry od města, tak to přece neznamená, že policajt zastaví u cedule obce a počká, až k němu poškozený dojde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik