Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Více komunistický článek jsem už dlouho nečetl. A ten vztek nad ekonomickým pokrokem, který dává vydělat nám všem, je také velmi úsměvný.

0 1
možnosti

V89i18l30é94m 55B80a29r98á18k

31. 10. 2018 11:55

I vy pokrokáři. :-)Kdybyste hleděl do něčeho jiného než do svého fejsíčku a všímal si, přemýšlel a četl co se kolem vás děje. To co popisuji jsou věci, na které upozorňují daleko chytřejší lidé než jsem já.

Jste schopen složit pár vět, kde se mýlím?

0 0
možnosti
Foto

Plně souhlasím s kolegou blogerem. Nevzdělaní a najatí novináři oblbují národy hesly, jako je Industry 4.0, inteligentní města, silniční doprava bez řidičů, internet věcí, 3D tisk úplně všeho (a zatím jsou to hračičky z termoplastů), elektromobilita atd, atd. Při tom se šíří neprofesionalita, lajdáctví a nekvalita ve všech činnostech. Od řemeslníků, až po byrokraty. O politických žvanilech nemluvě!

Co bude následovat, až se svět převalí do další krize, se bojím předvídat.

Tak tedy vzhůru do skvělé budoucnosti!

3 0
možnosti

Novinari, jako hlidaci psi demokraciw? To je snad vtip. Staci si precist par novin cizi i domaci provenience. Zkreslene zpravy, tendencni vetsinove levicove zamereni, vyslovene lzi. EU usiluje o CENZURU internetu, prave proto, ze je dnes jedinou korekturou vseobecneho upadku seriozni novinariny.

5 0
možnosti

V89i90l96é91m 88B77a43r16á42k

29. 10. 2018 19:28

Pane, nevím kolik máte exekucí, že jste tak zahořklý. To jsou všechno řeči z Kremlu....zkreslené zprávy, všichni lžou, Unie je spiknut....

Víte, pro lháře jsou všichni lháři, takže pro lež šířící aeronety jsou všechny normální media lživá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,33
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik