Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

Vite co se stalo kdyz takhle po prvni svetovy zarizly nemecko? Asi ne, ale jeste jste dost mladej takze mate cas se poucit.

0 1
možnosti
Foto

Skvělé, brilantní. Karma!

2 0
možnosti
PP

"dávat děti do škol, prostě rekreovat se a mít zde možnost odpočívat o přestávkách při dobývání světa" - Gorbačov si pořídil nemovitost ve Švýcarsku, maršálové posílají své děti studovat do civilizovaných zemí, Rusové ukládají peníze do civilizovaných zemí (Kypr), v které zemi působí dcera Putina se raději tají. A když nějaký šílenec investuje se státní podporou do ruské továrny, tak to dopadne pro české daňové poplatníky jako obvykle.

Rusové plně využívají civilizační hodnoty různých zemí a přitom těm zemím vyhrožují. Někdo to formuloval v médiích takto: "Rus vám klidně vrazí nůž do zad a diví se, že vám to vadí."

Ano, co jim říci, že okupanti nejsou vítání a jak je psáno v blogu, co ruského kdo kupuje? A ten plyn, po kůrovcové kalamitě hodně lidí pár let bude topit dřívím.

3 0
možnosti
Foto

Karma R^R^R^

"Celý svět vidí agresivitu a prázdnotu Ruska, které není schopné nabídnout světu nic pozitivního, žádný civilizační vzor.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=689799

6 1
možnosti
JG

J81i60ř91í 90G23r70o32h

28. 11. 2018 22:30

Milý blogere píšete nesmysly, např. v zemním plynu odebíráme z Ruska 55% roční spotřeby dle statistických údajů, další plyn nakupujeme od různých dodavatelů, ale ve skutečnosti jde jen o přeprodej ruského plynu ( 100% závislost na Rusku). Můžeme využívat terminál ve Svinoústí v Polsku, odebírají zkapalněný plyn z Kataru. Další možnost použít severojižního plynárenského koridoru propojujícího Baltské moře s plánovaným terminálem v Chorvatsku až bude dostavěn.

Železná opona není řešení, místo toho bych preferoval nabídky stipendii ruským studentům na vysoké školy v rámci EU, Putin tu nebude věčně a změnu režimu může prosadit jen mladá generace z Ruska.

3 0
možnosti
PP

A u počítačů dovážíme 100 % roční spotřeby. Otázka zní, kdo by byl zastavení dodávek plynu poškozen více, z čeho by pak financovali tu svou armádu, kdyby jim chyběli peníze za plyn? Nedošlo by pak v Rusku k vojenskému převratu hladovými vojáky?

2 0
možnosti
Foto

Karma. S podstatou souhlasím. Ukrajina Krymem končí, ale začíná za Slovenskem.

4 0
možnosti
JZ

J75a42n 46Z62i43e27g97l70e84r

28. 11. 2018 20:06

Podle vzoru Winstona Churchilla. Zasloužená karma :-) R^

4 1
možnosti
Foto

Ano, pozitivní je, že konečně někdo přiznal, kdo spustil železnou oponu.

2 0
možnosti
Foto

Rusko nikdy nemělo přátele ani spojence. Má pouze vazaly a ty, na které si ještě netroufne

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=689799

Platí to i pro éru napoleonských válek, nebo i pro éru WWI, nebo WWII?

Líbí se mi představa Británie, Pruska, Rakouska i USA jako vazalů Ruska.

3 0
možnosti
PT

P66e73t73r 26T61o46m30e13k

28. 11. 2018 21:51

Jasně kolaborante.

4 2
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,31
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik