Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není to "Ředitelství silnic a dálnic", ale spíše "Ředitelství silnic a dál nic".

0 0
možnosti
AN

Začátkem devadesátých let začali u nás na vesnici s infrastrukturou, což je jistě záslužný čin. Ovšem jestli kanalizace, nebo plyn, kabely pro sólovou elektřinu, navíc i pro televizi, ne najednou ale každý svůj gráblik", si udělal. Aspoň se měl Kelner s Huaweiem od koho učit. Český člověk přijde na všechno. :-))

0 0
možnosti
PP

Vámi volení poslanci vytvořili takové zákony, že se jimi organizace hospodařící s veřejnými penězi musí řídit. Tedy vina začíná u voličů, pokračuje u poslanců a končí u ŘSD a ministerstev.

A s tou Huawei. Její hardware má používat O2, tak bude zajímavé i pro Kellnera, až firemní zákazníci O2 začnou přemýšlet, zda i pro ně není bezpečnostní riziko používat sítě na hardware Huawei a začnou od O2 odcházet.

0 0
možnosti
Foto

Ryba smrdí od hlavy!!! A to platí pro všechy úrovně státní správy! Hradem počínaje přes ministerstva až na radnice!

0 0
možnosti
JH

J16a38n 16H92u20r52k31a

20. 12. 2018 4:46

proč se zde v této zemi každý brání pravému a adresnému pojmenování....podvod zlodějna a tunelování státu Kelnerem a spol. nezasvěceným potom tyto klišé připadají jako běžné a normální podnikání kdesi bokem zákona

2 0
možnosti
ZD

Party zaměstnaných právníků a externistů, pracují na smlouvách, které jsou zpětně nevymahatelné. Nebo jen velmi směšně. Jediným vysvětlením, že jsou ty stavby dojnou krávou a žádní kapříci si svůj rybník nedovolí vypustit.

8 0
možnosti
ZD

Bohužel, musím souhlasit se vším co jste napsal. Je tam něco "zapečeného".

Klíčové stavby státní infrastruktury se díky pohodlnosti a nezodpovědnosti úředníka soutěží jako dodávka toaletního papíru na obecní úřad. Na konci každého výběrka je kouzelná věta o vlivu ceny na úspěch soutěžitele.

6 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik