Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RvRvRvRvRv To je super blábol!!! Snad největší perla jsou ty příklady ze zahraničí. Tam by ani nevylezli do poloviny budovy a na výzvu by museli okamžitě dolů a nebo, vyhodnoceno strážcem jako teroristický útok, by spadli dolů velmi rychle.

Také je hodně přes čáru vyhodnocovat trenýrky jako umělecké dílo s obrovskou hodnotou. Skupina pomatenců s příznačným názvem jejich fekálního zaměření ukradne státní symbol a znehodnotí ho. To vedle červeného hadru je mnohonásobně větší a odsouzeníhodný čin. Vyčíslujete hodnotu toho červeného paskvilu; za kolik by se prodala prezidentská standarta??? Ti lupiči byli souzeni za nominální cenu a ne za milióny!

Tedy jestli to celé nebyla od Vás skrytá satira, kterou jsem nepochopil, tak jste v tom protizemanovském tažení šlápl do hodně velké špinavé kaluže.

1 1
možnosti

Přečtěte si v blogu, jak je definováno umění. Má cenu takovou, jaký určí trh. A dovedu si představit, že kdyby se trenýrky dražily jako jiný státní majetek, že by jejich vydražená cena byla určitě větší, než 5000, tedy spálením tak pravděpodobně došlo k trestnému činu. A o tom ten blog je.

1 1
možnosti
Foto

A když stát spálí drogy, kde se dá hodnota relativně dobře spočítat? Takhle byly trenýrky použity k další art performanci jejíž cenu nelze také přehlédnout.;-)

4 1
možnosti
Foto

Trenýrky, tedy jejich popel, získaly přidanou hodnotu.

2 1
možnosti
Foto

Poslední věta přesně vystihla tu tragédii nemorálnosti současné doby.

1 0
možnosti
Foto

A zejména ekologická katastrofa - znečištění ovzduší.

1 0
možnosti

Jak byste chtěl trenky ekologicky zničit ? Stejně by se spálil - viz

https://www.trideniodpadu.cz/jak-se-recykluje-textil

"Při kvantech vyřazeného textilu a různorodosti materiálů je zřejmé, že ne všechen vyřazený textil se dočká radostné přeměny na izolaci, nebo si prodlouží život jako hadr. V podstatě se dá říci, že všechen textil, který není odevzdán do kontejnerů nebo na zpětné dvory, se uloží buď na skládkách nebo sejde žehem ve spalovnách. Nepoužitelný textil z kontejnerů a sběrných dvorů se spálí."

Jistě byste nechtěl, aby tento artefakt sloužil někde jako hadr na podlahu. Jeho použití pro další performance je nejvýhodnější a nejdůstojnější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,30
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik