Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70i33r77i 86T47i85c29h41y

28. 3. 2019 17:08

Dobre jste vyjadril, co musi byt jasne kazdemu logicky uvazujicimu cloveku. Vykladejte to ale takovemu vudci, jako je na priklad Trudeau v Kanade, ktery by znicil ropny prumysl v zemi s dusledkem ztraty pracovnich mist a celkoveho blahobytu, pri cemz to nic nezmeni na spotrebe ropy v Cine, ti si to koupi nekde jinde a ti prodavajici se budou smat nad kanadskou hlouposti a zvysi si svuj blahobyt.

To oteplovani, ktere ma snad zvysit teplotu o 1,5C (+/-), zpusobi takovou zkazu (horsi, nez zanik dinosauru?), ze se ti jeho vyznavaci odstehuji na Mars!!

2 0
možnosti

Jen si počkejte a budou i flagelanti!! :)

0 0
možnosti
Foto

Stejně jako některé ekology Vás považuji za tento článek také za extrémistu, ale z opačné strany. Ano ke střídání epoch dochází, ale pro nás v tomto historickém okamžiku (v řádu 50 let) si příchod toho, dle Vašeho názoru, vhodnějšího teplejšího období, "trošku" urychlujeme. Ano, roztají ledovce a bude víc místa pro život? Pár metrů vody v moři na víc a budou se stěhovat desítky milionů Evropanů. Trošku se zvedne teplota na jihu Indie a budou tam takové podmínky, že bez zvláštních opatření nebude možné přes den vyjít z klimatizovaného domu ven. Tam, kde dřív jednou za čas napršelo už nenaprší vůbec.

Jedna pozitivní věc - nazýváte polikače milionů ekologisty a ne ekology. Je to důležité, každá investovaná koruna znamená další znečištění navíc - něco jako nechci slevu zadarmo. Cesta jak z toho ven není v tom nařizovat auta s filtrem pevných částic, stavět obchvaty a dálnice, stavět rybníky na místě bývalých hnědouhelných dolů pro zachycení vody, ale omezením spotřeby. To se však nehodí těm, kteří stojí za ekologickým byznysem, protože potom se celý systém, modlící se k růstu DPH, zhroutí.

0 1
možnosti

Co to je 50 let ? Pouhá krátká epizoda.

Byla období chladná i teplá.

Rozloha lesů v roce 2018 je výrazně větší, než v roce 1850.Díky ekoteroristům, kteří chránili kůrovce vlastními těly a tím umožnili jeho rozmnožení, jsou kalamity. Otázka, proč se vysazovali hlavně smrky, je něco jiného.

1 0
možnosti

V pátek jsme měli možnost zahlédnout pokus o První dětskou oteplovací křížovou výpravu (Fridays For Future).

Za chvíli budou v ulicích stopy krve po flagelantech ...

5 0
možnosti

Obavam se ze brzy bude vyhlasen Mezinarodni Den FFF a povinne lampionove pruvody... ;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS