Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J78i95r25i 95T11i32c60h63y

28. 3. 2019 17:08

Dobre jste vyjadril, co musi byt jasne kazdemu logicky uvazujicimu cloveku. Vykladejte to ale takovemu vudci, jako je na priklad Trudeau v Kanade, ktery by znicil ropny prumysl v zemi s dusledkem ztraty pracovnich mist a celkoveho blahobytu, pri cemz to nic nezmeni na spotrebe ropy v Cine, ti si to koupi nekde jinde a ti prodavajici se budou smat nad kanadskou hlouposti a zvysi si svuj blahobyt.

To oteplovani, ktere ma snad zvysit teplotu o 1,5C (+/-), zpusobi takovou zkazu (horsi, nez zanik dinosauru?), ze se ti jeho vyznavaci odstehuji na Mars!!

2 0
možnosti

Jen si počkejte a budou i flagelanti!! :)

0 0
možnosti
Foto

Stejně jako některé ekology Vás považuji za tento článek také za extrémistu, ale z opačné strany. Ano ke střídání epoch dochází, ale pro nás v tomto historickém okamžiku (v řádu 50 let) si příchod toho, dle Vašeho názoru, vhodnějšího teplejšího období, "trošku" urychlujeme. Ano, roztají ledovce a bude víc místa pro život? Pár metrů vody v moři na víc a budou se stěhovat desítky milionů Evropanů. Trošku se zvedne teplota na jihu Indie a budou tam takové podmínky, že bez zvláštních opatření nebude možné přes den vyjít z klimatizovaného domu ven. Tam, kde dřív jednou za čas napršelo už nenaprší vůbec.

Jedna pozitivní věc - nazýváte polikače milionů ekologisty a ne ekology. Je to důležité, každá investovaná koruna znamená další znečištění navíc - něco jako nechci slevu zadarmo. Cesta jak z toho ven není v tom nařizovat auta s filtrem pevných částic, stavět obchvaty a dálnice, stavět rybníky na místě bývalých hnědouhelných dolů pro zachycení vody, ale omezením spotřeby. To se však nehodí těm, kteří stojí za ekologickým byznysem, protože potom se celý systém, modlící se k růstu DPH, zhroutí.

0 1
možnosti
ZJ

Co to je 50 let ? Pouhá krátká epizoda.

Byla období chladná i teplá.

Rozloha lesů v roce 2018 je výrazně větší, než v roce 1850.Díky ekoteroristům, kteří chránili kůrovce vlastními těly a tím umožnili jeho rozmnožení, jsou kalamity. Otázka, proč se vysazovali hlavně smrky, je něco jiného.

1 0
možnosti

V pátek jsme měli možnost zahlédnout pokus o První dětskou oteplovací křížovou výpravu (Fridays For Future).

Za chvíli budou v ulicích stopy krve po flagelantech ...

5 0
možnosti
MT

Obavam se ze brzy bude vyhlasen Mezinarodni Den FFF a povinne lampionove pruvody... ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik