Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Karma

Hlavně, že v kvalitě silniční sítě už konečně doháníme Gambii a Tádžikistán. ;-D

Prosím, klidně ať mají neděli, ale jinak ať jsou opravdu 6 dnů v týdnu viditelní, že makají jako šroub. Že státu záleží na řidičské veřejnosti a nevytírá si s ní pozadí.. Někdy mi to připadá, jakoby málem všechny větší zakázky získala jedna firma a všude si je pěkně rozkopala. aby pak mohla na přeskáčku chvilku něco dělat tam a něco onde. Hrozné je vidět rozvrtaný úsek silnice kde se třeba měsíc nic neděje, ale zato je tam velká tabule ŘSD se smajlíkem a nápisem "Musíme to opravit". Nouzový provoz na rozkopaném úseku je většinou řešený katastrofálně a nad případnými objížďkami se nikdo nezamyslel, aby se nejdříve aspoň trochu opravily, než se na ně pustí intenzivní provoz.

0 0
možnosti

Tak nevim. Z nemeckych zemich bylo jedinou civilizovanou jen Bavorsko v letech 1986 az 1990, kdy silnice a dalnice spadaly do kompetence statniho sekretare Petra Gauweilera. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,05
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik