Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Většina diskutujících tady řeší otázku, jestli si VC Brna zaslouží takovou dotaci nebo ne. Já si myslím, že je to skvělé, že ji máme. Ale pro mě ta rozhodující otázka zní jinak: Nemastí si tady někdo na úkor veřejných rozpočtů svoji soukromou kapsu? Jinými slovy: Jestli chceš dotaci z veřejných rozpočtů na nějakou akci, pak detailní kalkulace na tuto akci (případně vyúčtování předešlých ročníků) musí být také veřejné.

0 0
možnosti

Jako začátek diskuse by to bylo dobré, jenže teď platíte a nevíte.

0 0
možnosti

Já bych jim dal dotaci. S tou žádostí kamkoli by jeli jak namydlený blesk. Rv

1 0
možnosti

Z vás ta nenávist jen ukapává. Uvědomte si, že pořádáním Grand Prix (ať už Formule 1 nebo MotoGP) výrazně zvyšuje prestiž pořadatelských zemí. To je hodnota, kterou nám nedovede přinést žádný politik, a měli bychom si ji hýčkat. Těch pár desítek miliónů se nám určitě vrátí jinou cestou.

Buďme rádi, že GP Česka má v seriálu MS své místo.Je to něco, co se nedá získat jen tak a za co noví kandidáti platí stamiliony. Navíc je Brno druhým nejčastějším pořadatelem v historii MS. Byla by škoda tento kapitál promrhat a pokud se zde udály nějaké chyby, jistě je možné je v budoucnosti napravit.

0 0
možnosti

Jen pár postřehů : okruh nemá vodu,tak se voda vozí cisternami, služba která kontroluje a zajišťuje obsluhu turniketů se najímala v Ostravě.Jednotlivé týmy přistanou na letišti v Brně, ale kamiony které je odvezou na okruh přijedou z Holandska. Počet návštěvníků se počítá průchodem turniketu, někteří návštěvníci projdou několikrát denně, do počtu návštěvníků se počítají i závodníci a jejich mechanici, kuchaři a pod. Také personál okruhu, údržba,

uklízečky. Hodně peněz se zaplatí pořadateli VC, není to okruh ani město je to soukromá osoba.

1 0
možnosti

Nevím o tom nic, přesto se vyslovím. Buďto Velkou cenu v Brně chceme nebo ne. Když ne (to se mi zdá pravděpodobné) tak od státu ani korunu. Když ano, i když není v Praze, tak ať se organizace VC ujme nějaký důvěry hodný státní orgán.

1 0
možnosti

Proč? Aby se dotovalo přímo? A bez keců ovčanů?

2 0
možnosti

Kdyz jsem videl ty ceny za listky, za ubytovani a dalsi, moc jsem se dicil ze pozaduji jeste nejake dotace. Syn tam vloni byl. Jen listek stak 300 €. Pravda i na trenig, tedy na patek, sobotu a nedeli. Navic museli Auto nechat nekde mimo Areal a dal si vzit taxika. O dalsim nemluve. A to syn mluvi cesky, Ty kteri neumi zrejme oskubou jeste vic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 289
  • Celková karma 22,03
  • Průměrná čtenost 2242x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik