Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chyby se dělají i u nás,

ale zásobárnou našich nakažených je především Itálie a v tom má premiér pravdu. Samozřejmě si za to můžou i naši občané, kteří i v této situaci jezdí do Itálie.

Nevím, jestli jim ta dovolená za to stojí.

0 0
možnosti
LL

To množství lidí které Babiš a Zeman urazili roste geometrickou řadou, jako počet nakažených. Nyní přešli od urážky jednotlivců rovnou k urážení jiných států.

A tohle nás "reprezentuje" ve světě.

3 0
možnosti
Foto

Pokud o žákovi, který dostane špatnou známku, spolužáci prohlásí, že látku nezvládl, neuráží ho. Jen konstatují skutečnost. Souhlasím, že Babiš si to hodnocení mohl odpustit. V Bibli je psán -Nesuď, abys sám nebyl souzen- a ani Babiš neví, zda na tom nakonec nebudeme hůř než Itálie.

0 0
možnosti
JV

To požadujete nemožné:-) Ovšem proto pasuje k jeho voličům.

2 0
možnosti
MV

pan premier je takovej "Nebojsa" a jak pise pan Pecha nize: politicke body od nekterych proste budou

3 0
možnosti
Foto

J52a53n 92P44e80c71h71a

4. 3. 2020 21:54

R^Pane Baráku, zdá se mi to prosté. AB by z toho koronaviru rád vytěžil nějaké politické body, ale jedná překotně a bez porady s Márou, a toto jsou důsledky.

5 0
možnosti
JK

Mára nestíhá, situace se změní dřív než je dokončen průzkum a Andrej zase plácá a plácá.

1 0
možnosti
RC

Souhlas, nakydal na Italii spinu a ted se ukazuje, ze to taky nezvladame...

2 z 8 pripadu ukazuji selhani systemu.

4 0
možnosti
RP

Zatím se mě zdá, že to opravdu zvládáme lépe než Italie a to co řekl Babiš neberu jako urážku. Je to vše o lidech a jejich přístupu a zodpovědnosti. Paní která se dala v soukromé laboratoři testovat také nemusela posílat své děti v pondělí do školy když viděla, že jí není dobře a že se dává dobrovolně testovat..

1 3
možnosti
RC

aha, takze oni ji rekli, ze v poho a ona mela porusit zakon jen tak ze sveho rozhodnuti i kdyz se na NI nas zdravotni system vykaslal? Vite o povinne skolni dochazce?

1 0
možnosti
Foto

Jak je tedy možné, že premiérem nejste?

1 10
možnosti
RC

asi proto, ze neumi tak dobre lhat jako ten soucasny....

7 0
možnosti
MB

Měli jsme v práci impulzivního člověka. Pomysleně - Někam vtrhl, všechny po hlavě pobouchal husitským Řemdichem a teprve poté zkoumal škody ! My si i zvykli, pravda zaznělo i jeho "Promiňte !". Tázali jsme se, jak to u něj funguje ? Zda myšlenka je otcem slova - Nebo naopak, slovo jej dovede někdy i k myšlence. Samozřejmě, pak zbytečné ostudy a nepřímeností kopec ... !

Dobrý člověk, žel nenapravitelný - Přivykli jsme mu, i následně své hlavy už ochotně nastavovali sami ! To jsem ovšem netušil, že to dotáhne tak vysoko! Že bude premiérem ČR a ještě vystupovat pod synonymem Bureš ! Přišli jsme na to - Myšlenka není ničím - Hnutí je vším ! Tak ANO, bít Řemdichem dále budeš ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik