Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J76i50ř95í 47H86o53r95á52k

18. 8. 2020 11:50

Letos jsem byl vlastně poprvé ve Varech - čekal jsem tak trochu azbuku všude, všude ruštinu, matrjošky a podobné kýče. Zkrátka Královskou cestu v Praze. Nakonec to bylo o mnoho lepší, než jsem si myslel, snad kromě ruského "ostrova" v centru blízko ruské ambasády. Ale bydlelo se mi tam (ve Westendu) příjemněji než ve Dvorech, kde jsem sice neslyšel ruštinu vůbec, ale za to viděl různé podivné (spolu)občany.

Kupodivu byli příjemní i v restauracích a hotelech, které jsem navštívil (nebo jsem měl štěstí). Horší byli někteří místní v autobusech a vlacích směr Cheb nebo Jáchymov, případně v (překlimatizované!) MHD, která jezdí poměrně sporadicky.

0 0
možnosti

S autorem nesouhlasím. Vary jsme, společně se ženou, navštívili na 4 noci minulý týden. Pravda, byl to hotel Pupp.....parkování před hotelem, vyhrazené pro hotel. Na příjezdové silnici od Imperialu bylo volných minimálně 30% placených parkovacích míst.

Domy podél Teplé opravené, snad jen dvorana před Thermalem by zasloužila opravu.

Zarazila mne nabídka jídel v restauracích v KV a v okolí. Velice omezená. Klasický 4boj. Guláš, smažák, řízek a svíčková. Čest nemnoha výjimkám. Třeba žemlovka v restauraci La hospoda v KV.

Doporučuji autorovi navštívit Kyselku nebo Prameny.....

2 0
možnosti
Foto

V restauraci přímo naproti Thermalu mívali výborný boršč.:-)

0 0
možnosti

Jak smutný, pustý, prázdný a nicotný musí být autorův život?

0 0
možnosti

No, někomu stačí zemljanka a ulice pouze s 10 centimetry blata, je s tím spokojen a považuje to za civilizační standard.

0 0
možnosti
Foto

Pěkné, a ta pasáž se zlodějem a oloupeným přesná.

0 0
možnosti

Loket je nádherný a konečně někdo pojmenoval Maura jako podlou krádež... R^

2 1
možnosti

Je samozřejmě pravdou a ruku na srdce, že Karlovy Vary mají poněkud "přešponovanou pověst" lázeňského města s kdovíjakými službami. Když si zajedete přes hranici do Bad Brambach, tak potkáte sice daleko daleko menší lázně bez velkolepé secese, ale možná s příjemnější atmosféruou s mnohdy lepšími službami ve stejně krásné krajině. Jak se bydlí v KV se neodvážím soudit, nejsem odtud. Bečov nad Teplou není třeba zatracovat, velmi zajímavý zámek a hrad v nádherné krajině. Jinak je vidět, že autor psal ve vlně negativních emocí, ale také pohled na věc, proč ne.

4 0
možnosti

Agresivni český socko autíčkář si vybral socko hotel bez parkování a může se zbláznit,

4 2
možnosti

P24e21t76r 46N48e58m25e44c

13. 8. 2020 20:21

Karlovy Vary mají dvě zásadní vady...jezdí tam rusové a nemají tam zeď nářků. Tak si musí autor zanaříkat aspoň tady.

2 1
možnosti

Teplá nad Bečvou, "...dodnes jsou zde vidět důsledky vyhnání Němců..."

Blábol nevídaného rozsahu. Autore, měl by ses na čas odmlčet. Aby se zapomnělo.

5 2
možnosti

Ziju ve Varech v lázeňské čtvrti celý dlouhý život. Panebože, u Vridla se nesmí parkovat?! Něco tak hloupého jsem hodně dlouho nečetla. Vary jsou krásné město se stále nádhernými lesy okolo, letos plné hostů majících naštěstí jiné dojmy, to vím.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS