Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J84a82n 56K25o41z59á31k

25. 10. 2020 22:46

Omlouvám se, ale nedalo se to dočíst do konce. Dcera pracujeje na Úřadu práce, jestli si myslíte, že se tam kopou do pr...e, tak jste na velkém omylu. Pracovní vytížení obrovské, proto také nedostatek pracovníků. Fluktuace pracovníků neskutečná, za ty prachy se nikdo nechce takhle dřít. Spíš obdivuji ty lidi, kteří ve státní správě ještě pracují. Nevím, proč na takhle nepřemýšlivého člověka reaguji. Tajemník si rozhodnutí vždy nechá schválit starostou.

2 0
možnosti
VB

Pokud máte klapky na oči díky tomu, že někdo z rodiny a před Vámi vzdychá, jak je to těžké, to se nedá nic dělat. Víte byl jsem v hospodě poslední den než je zavřeli. Hospodská se rozplakala. Nikdy naděje, kdy to otevřou, příjmy žádné.... No a úředníci mají proti těm statisícům postižených lidí své jisté...světlo, teplo, nefouká, neprší a plat jde. Jestli se to dceři nelíbí, ať jde jinam.

Pokladní sedí za kasami, řidiči za volanty a schovat se nemohou. Jen úředníci zalezou do svých úřadů a zavřou je. Vy jako ovčánek ale musíte mít všechno v pořádku. Jak to máte vyřídit, to je ouřadům jedno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik