Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Lituji, ale mám na digitalizaci naprosto zpustlý názor. Digitalizace nesmí být CÍLEM, ale musí být PROSTŘEDKEM ke zjednodušení a zkvalitnění řízení. Pokud si to někteří v IT negramotní vládní představitelé neuvědomí, bude digitalizace pouze zlatým dolem pro některé nezodpovědné IT specialisty.

0 0
možnosti
PP

Musíte na to jít naopak. Místo kritiky úředníků být s nimi v přátelském vztahu. Já dělal také dílčí přiznání a mohl si z nabídek vybrat, kdo mi s tím pomůže. Oni totiž úředníci ví, že systém není dokonalý, oni ho nevytvářeli, pouze ho užívají. A ví, že když pomůžou, proběhne to rychleji a bez "blogů".

A základní problém, systémy pro státní správu dělají "levnější" programátoři z výběrových řízení, kvalitní systémy dělají úplně jiní programátoři.

0 0
možnosti
HH

Tak co čekat od vlády, kterou vede člověk, který tvrdí, ze online registrace na očkování funguje bez problému a u toho drzi v ruce 8 poslepovanych papírů jako argumemt...

1 0
možnosti
OK

O78t59t45o 86K69a93m15m

28. 1. 2021 1:14

...asi jsem exot, ale já s tím formulářem problém nemám...možná je to tím, že jsem ho vyplňoval už několikrát...

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,41
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik