Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Praktický lékař mě zná a věřím mu, tedy bych uvítal, kdybych se mohl u něj zaregistrovat a on by mě vyzval k očkování. Objednám si termín, přijdu, dostanu injekci, odejdu.

A nemusím řešit dopravu do okresního města, někteří mají do nejbližšího očkovacího centra desítky kilometrů a nejsem si jistý, zda se má po očkování cestovat.

Nemusím řešit typ vakcíny, vedlejší příznaky, jako obvykle praktik zváží i vedlejší příznaky a i pročte příbalový letáček u léku.

1 0
možnosti
Foto

Není ani tak důležité, kdo bude naočkován, Pavel nebo Petr, důležitá je míra proočkovanosti obyvatelstva vůbec.

0 0
možnosti
OF

Mimořádně hloupý příspěvek , typu já jsem valcíř, kdo je více.

1 2
možnosti
VB

Ééééé? V překladu. Nechápu argument a jeho souvislosti.

1 0
možnosti
DS

Hlavně si nechte udělat IgG protilátky. Třeba očkovat vůbec nepotřebujete a budete mít v duši klid.

0 0
možnosti
PD

Velcí papaláši si to už zařídili už ve stávajícím systému a dostanou-li se vakciny i mezi obvodní lékaře, dostane se i na lokální papaláše a VIP pacienty. Vedlejším efektem ale bude, že se vakcina dostane k pacientům 65+ v místě a nebudou se muset trmácet 50km daleko do neznámého špitálu.

1 0
možnosti
Foto

No právě, čím větší papaláš, tím vyšší jeho sociální mobilita. Tím vyšší jeho nebezpečnost pro okolí.

1 0
možnosti
TB

Jste úplně mimo. Právě zapojení praktiků povede k rychlému proockovani populace. Máme cca 3500 ordinací PL, každá hravě zvládne 10 lidí denně, to máte kolem 750 000 za měsíc. Pokud paralelně s tím budou očkovat očkovací centra, tak se může naočkovat milion lidí za měsíc... čili už jenom chybí, aby farma firmy dodávaly vakcíny zavčas....

3 0
možnosti
VB

To máte pravdu, až se to bude valit pod tlakem. Jak je vidět, několik měsíců se s nimi ale bude šmelit.

1 0
možnosti
JR

J98a21n 84R58á85ž

10. 2. 2021 18:45

My, co jsme zažili jak fungoval systém před rokem 89 víme, že jedině zařídit si vše svépomocí funguje . Věřit státním orgánům tehdy i teď se nedá. Prostě to je realita.

Jde o můj život, tak spoléhat na nějaký ústřední registračni systém mne ani nenapadlo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik