Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Celé prezidentství Donalda Trumpa byla jedna velká reality show" .... ano, to jiste .. ale zapomnel jste dodat, ze ne Trumpova .... zbytek nema cenu ani komentovat 8-o

0 0
možnosti
Foto

No já nevím, obdivuji jak Zemana, tak Trumpa, jak dokázali prorazit monopol mass médií na pravdu, který už lezl do krku hodně občanům. Trump pomocí Twitteru. To bylo něco nepředstavitelného.

A jestli se domníváte, že monopol není škodlivý, tak samozřejmě máte pravdu.

0 0
možnosti
VC

Po neúspěšném impeachmentu však nejde vyloučit jeho návrat, což se republikánům (Spojeným států i celému světu) může šeredně vymstít.

Zatím se nám bude čtyři roky vymstívat Biden;-D

1 0
možnosti
PP

"asociální sítě nesmí shromažďovat jakákoliv data o uživatelích" - v jiné diskuzi jsem byl přesvědčován, že když dám něco na internet, může si s tím dělat každý, co chce. Já namítal, že

a) každá databáze osobních údajů musí být evidována na ÚOOÚ

b) když má někdo se zákona povoleno zveřejňovat osobní údaje na internetu (justice, ARES, ČÚZK), neznamená to, že ty samé údaje může zveřejňovat kdokoliv a kdokoliv z nich dělat své databáze.

"Odstraňme personalizaci" - problém personalizace je ten, že tím vzniká bublina uživatelů, kteří si pak v ní šíří svou pravdu v duchu komunistické ideologie "kdo nejde s námi, jde proti nám"..

0 0
možnosti
JB

No, Vám ty oči někdo oslepil.

2 0
možnosti
TB

Nevěřil bych, že taková bolševická výzva k cenzuře internetu (pod vlajkou "pravdy a lásky") potřebuje být okecávána tak dlouhým textem.

9 3
možnosti
Foto

Karma. Pandořina skřínka byla otevřena a ty konspirativní lži a šílenství bláboly zmanipulovaného davu do ní už nikdo nevrátí. Bohužel. Kolem psychopata Trumpa se šíří další konspirace a bláboly....jeho příznivci stále očekávají jeho vítězství a převzetí moci. Tihle lidé už mají úplně vymytý mozek písmenem Q....

3 7
možnosti
TB

Co je pravda, to určuje úředník, nebo Bárta a jemu podobní levicoví extremisté?

8 2
možnosti
ZJ

Já se vrátím Dagu Bedmenne, a se mnou se vrátí zákon.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik