Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

"dopustil jste se toho a toho, uděluji vám pokutu ve výši....., jste ochoten zaplatit na místě? ....ne? postupuji dále k řešení." -

ano, policista by se neměl nechat zatáhnout do diskuze. Předpokládám, že i dnes mají operátoři na call centrech k dispozici vzorové texty. Tedy policista by měl použít vzorové texty, viz to výše, a 40 minutovou diskuzi přenechat na úřad, kam může předvolaný přijít i s právníkem.

0 0
možnosti
VB

Vám připadá normální, že o půlnoci Vás kontroluje při cestě z práce hlídka? Máte správně sedět doma a ne po nocích trajdat. Protože nejvíce přenosů je v zaměstnání a rodině.

0 0
možnosti
JB

Pane Barák, někdy s Vámi jo, jindy s Vámi ne. Dneska s Vámi JO a vlastně bez výhrad.R^

Dík a karma!!

1 0
možnosti
AL

Velmi dobrý článek. Když budeme podporovat demontáž státu a jeho silových složek, brzy se najde někdo, kdo nabídne, že nás sám bude "chránit". A rád...ovšem nebude to zadarmo, vy oslové, pomyslí si...

1 0
možnosti
Foto

To už si myslí ti dnešní vládci.

0 0
možnosti
Foto

O tyto příslušníky se opírá moc našich vládců. Čím slepěji budou poslouchat rozkazy, tím víc si toho ti vládci dovolí vůči podhradí.

Nemůže-li jednotlivec oprávněně užít sílu proti osobě, svobodě či vlastnictví někoho jiného, potom je – ze stejného důvodu – neoprávněné i kolektivní užití síly k zabití a zničení svobody nebo vlastnictví jednotlivců či celých skupin lidí.

"Zákon je organizace přirozeného práva na legitimní ochranu. Nahrazuje sílu jednotlivce silou kolektivní, která má vykonávat pouze to, k čemu je oprávněna síla jednotlivce a na co má přirozené právo: ochraňovat život, svobodu a vlastnictví; zachovávat práva každého a zajišťovat, aby spravedlnost vládla nad námi všemi. "

Fréderic Bastiat kolem roku 1825.

0 4
možnosti
Foto

Bohužel Vaše názory mi připomínají anarchisty. Co chci dělat já, na to mám právo a nikdo mně nesmí omezovat.

2 0
možnosti
Foto

Vám R^. Důvod k respektu sice zatím hledám, ale někde se začít musí.

2 0
možnosti
PK

Dělají jen svou práci, bez ohledu co si myslí, kolikrát se to stalo v minulosti i nám. Karma za blogR^

4 0
možnosti
LT

A přitom já nemám s policisty žádný problém.

Zrovna v úterý mne zastavila hlídka ve složení dvou policistů a dvou vojáků, neboť jsem se vracel z noční po půlnoci domů a překračoval jsem hranici okresu. I s tím, než jsem vyhrabal potřebné dokumenty a papíry trvala kontrola dvě minuty. Opravdu je to takové zdržení, aby to někomu stálo za to se hádat?

Navíc, policisté si mohou soukromě o tomto nařízení myslet co chtějí, ale nejsou v pozici, aby ho posuzovali a případně se jím neřídili (starší si vzpomenou na základní poučku z vojny, nejprve splň rozkaz, pak si stěžuj). I oni vykonávají svou práci, i oni jsou pod psychickým tlakem.....a stěžovat jim to může opravdu jen slabomyslný člověk.

5 0
možnosti
Foto

J87a54n32a 97M49a15j29o32v76á

10. 3. 2021 15:14

Hádat ne, oni za ten úkol fakt nemůžou. Ale bábovku? To tedy taky ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik