Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Ale vůbec, jde o ruské dezinformace. Existují ty firmy, mají vůbec na to technologie.....?

Všechny tyto zprávy o "licenční" výrobě jsou podmíněny schválením sputniku ze strany EMA. Protože souhlasné stanovisko EMA určitě nehrozí (neschopnost a také neochota dodat podklady), Rusku stačí opakovat útoky, že agentura schválně blokuje sputnik a kdyby "neblokovala" už by se vyráběl (dodával) v dostatečné množství (samozřejmě jde o dezinformaci, Rusko neplní v tomto ohledu své závazky) a zachraňoval životy.

Teď probíhá ověřování existence a schopností těch firem.

Pamatujete si na dezinformace šířené náměstskem min. zdravotnictví Černým?

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

AK

Vy to pořád nechápete.

Nejde o to, jestli Sputnik má nebo nemá nějaký souhlas a jestli má nebo nemá dobrý účinek.

I kdyby to byla ta nejlepší vakcína na světě, je třeba na její používání uvalit embargo a a stanovit sankce za jeho nedodržení.

Nejde o to snížit nějakým způsobem počet nakažených nebo mrtvých, ale o naše nejvyšší principy.

EU si prostě Ruskem zachraňovat nedáme!

4 5
možnosti
PD

Vy to pořád nechápete.

Rusové švindlují hlava nehlava. Doma jim to prochází, ale na mezinárodní scéně jsou za podvodníky a tak fňukají viz. Váš text.

9 2
možnosti
PD

Rusové závod s ostatními o prvenství ve vývoji vakciny ukončili po 2/3 a prohlásili se za vítěze. Jak ruské, tam se nic nezměnilo. Prostě ruští trpaslíci jsou největší.;-D

13 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

R^

Díky za vynikající souhrn včetně zhodnocení importu Sputniku!

Buďme vděčni Blatnému, Storové a EMA, kteří jsou obranou proti nezodpovědnosti místních politiků!

:-)

10 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MV

Ale to hlavní jste nenapsal--Vakcíny které dosud schvalovala EMA byly schváleny podmíněně!!!!!

3 0
možnosti
MV

Dobrej příměr jsou ruský auta... Kolik z těch, co horují pro Sputnik má v garáži Ladu nebo Moskvice? Kolik z nich se holí strojkem z Ruska? A v kolika domácnostech mají zastánci sputniku v kuchyních ruského robota - např. Vsadil bych se, že takových není ani promile. Ale budou všem do uší cpát, že Sputnik je faaaajn... Ale dopřál bych jim - klidně i necertifikovamy Sputnik - s podepsáním reversu, že se nechali očkovat na vlastní riziko. Takže, soudruzi, vyhrnte si rukávy!

8 2
možnosti

Babiš, Zeman, Filip a další dostali vakcínu Pfizer-BioNtech! Těm se to tedy mluví o Sputniku! :-)

3 0
možnosti
BV

Pane Baráku,

když už jste do covidu zamotal i státem organizovaný doping v Rusku, tak byste si měl zjistit příslušná fakta.

Termín státem organizovaný doping použil ve své první předběné zprávě McLaren aod té doby ho systematicky šířily jistá media a je jimi a dalšími rusofoby s oblibou používán dodnes.

A to navzdory tomu, že McLaren ve druhé konečné zprávě už ani jednou tento termín o ruským státem organizovaněm dopingu nepoužil.

Na tento zásadní posun a rozdíl mezi oběmi zprávami a na další pochybění McLarena upozornil a požadoval od McLarena vysvětleni ve své otevřeném dopise generální ředitel MOV Christophe De Kepper.

https://stillmed.olympic.org/media/Document%20Library/OlympicOrg/News/2017/02/2017-02-24-IOC-Letter-On-the-Current-Situation-of-Anti-Doping-System-Reforms-English.pdf

Tohoto požadovaného vysvětlení jsme se od McLarena dodnes nedočkali, zřejmě proto že ho před dotazy novinářů ukrývají tajné služby USA.

2 6
možnosti
Foto

Pane Vaňku, pokud s dopingem manipuluje tajná služba, pokud jsou do zdi laboratoře navrtané díry, tak to je státem organizovaný doping. A nic na tom nezmění ani snaha, vás ochránců Ruska, to jakkoliv omluvit.

14 1
možnosti
LT

A co z toho prosím vychází?

Víte jaký je zájem o vakcíny v Japonsku? Bez ohledu na to, odkud pochází? Důvěru ve vakcíny má necelých 30% lidí.

Ano, je pravda, že nedůvěra v jakékoliv očkování je v Japoncích hluboce zakořeněná a jak je vidět, ani pandemie koronaviru to moc nezmění. Ale jde o to, že odmítání něčeho ještě neznamená, že ten výrobek stojí za houby. Protože to bychom pak musel japonským pohledem říci, že všechny vakcíny nestojí za moc, což jak se snad shodneme určitě pravda není.

1 1
možnosti
Foto

Já myslím že při tradiční ruské nabubřelosti je jasné na co byl Sputnik V vyvinut. Určitě ne jako zdravotní prostředek (ostatně ani většina Rusů mu nevěří). Ale podoba s názvem americké rakety Saturn V (program Apollo) je více než vypovídající. Zamindrákovaní Rusové to prostě musí těm Američanům nandat.

7 1
možnosti

M61a79r44t70i96n 89Š65u45l45c

12. 3. 2021 16:17

"Určitě ne jako zdravotní prostředek (ostatně ani většina Rusů mu nevěří)" .. tak takhle už je pohled z hodně vzdálené galaxie..8-o

1 2
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik