Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z bývalého Miloše co vymýšlel akci "OLOVO" a jiné podrazy u zbývá jen ubohá Hradní troska, dnes ho udržují při vědomí a směřují tři Hradní harpie Nejedlý, Mynář a Ovčáček (i když ten jen jako šašek). Podle toho to taky vypadá. Firmu IMEX tihle tři i Miloš dobře znají, stejně i to, že je ve všem namočený i pan Strnad, kterému ve zbrojních zakázkách zametají cestu Hradní harpie spolu se Stropnickým v Izraeli. Proč asi tak miluje náš Hrad Izrael, že.

Takže se domnívám, že celou tu šaškárnu kolem Vrbětic nevymyslel Hamáček, na to on skutečně nemá a každý den to dokazuje, ale celé aranžmá je zinscenováno Hradními harpiemi a jejich posluhovači.

Souhlasím, že Hradní troska už dlouho nevnímá okolní svět v normální realitě, připravit ho na přečtení krátkého proslovu trvalo týden, proto není žádný racionální důvod aby dál toto nevědomé stvoření zastávalo funkci prezidenta. To, že jde o světový unikát není opravdu omluva.

0 0
možnosti

Respektoval jsem, když byl Miloš Zeman zvolen prezidentem. Bohužel, i tohle je daň za přímou volbu. Ale co teď "náš" pan prezident předvádí, to je vážně za hranou. A omlouvat to jeho stářím je, přinejmenším, milosrdné. Popřejme panu prezidentovi hezký zbytek panování, a modleme se, aby nám na jeho místo nebyl zvolen.. třeba estébák, co nikdy neodstoupí.

6 2
možnosti

Jaký "hezký zbytek panování"? Já mu přeji, aby nová Poslanecká sněmovna potvrdila senátní žalobu na prezidenta, a Ústavní soud ho odvolal. Ať vstoupí do historie jako první český (československý) prezident, který byl odvolán z funkce. To bude nejlepší "odměna" za jeho dosavadní účinkování.

6 2
možnosti

R24a24d44e51k 40K53o23h70u18t

13. 5. 2021 13:46

A think tank IEČR má již x-té vánoce...

0 0
možnosti

Pan autor použil tvrdá slova vůči zdravotnímu stavu prezidenta. Já bych k tomu psychiatrovi poslal autora.

7 12
možnosti
Foto

Takže si to shrneme.

Když používá tvrdá slova p.prezident, nazývá věci pravými jmény.

Když je použije někdo jiný, je to na psychiatra?

Tomu se říká selektivní myšlení.

3 2
možnosti

Nepouštějte prezidenta Zemana do médií, mejnstrímovští intelektuálové trpí méněcenností, zmohou se pouze proto na opakování své a bruselské mantry

1 5
možnosti
Foto

Chybí vám tam USA, jinak skvělé a vševypovídající. Tedy o vás samosebou.

1 1
možnosti
Foto

Šokuje mne kolik je tady lidí kteří si nejsou ochotni připustit ,že jednou budou také staří. Také mám proti panu Zemanovi výhrady ,byl zvolen většinou tak to respektuji.

4 16
možnosti

J63i54r82i 13T98o37m72a49s

13. 5. 2021 12:30

Ano a seberou nám řidičáky.

1 0
možnosti

J58a37n 44H20o24z20á14k

13. 5. 2021 10:18

Jak může někdo ponižovat Zemana víc, nežli se ponižuje on sám ?

12 2
možnosti
Foto

Áááá... překlik, chtěl jsem samosebou dát plus. Omlouvám se.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS