Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejdříve jsem se smál, ale pak jsem pochopil, že to myslíte vážně. Nestydíte se? Což je ve vašem případě ode mne řečnická otázka. Rv

4 0
možnosti

Vzhledem ke stupňující se agresivitě neopíchaných malinkatá otázečka.

V Číně a Vietnamu teď omezují provoz firem a přístavů. Přitom těmto diktaturám na nějakém tom člověku podle všeho nesejde.

Chtěl bych vědět odpověď na tyto otázky:

1) chtějí potrápit svět tím, že nedodají zboží?

2) jde o mezinárodní spiknutí s cílem prosadit očkování?

3) jsou hloupí?

4) jsou navedení?

5) nečtou diskusní příspěvky odmítačů?......

1 0
možnosti
Foto

Doufám, že mezi odpůrci vakcíny proti covidu není nikdo, kdo si každoročně na podzim nechá píchnout vakcínu proti chřipce. Takový jedinec by musel být těžký schizofrenik....

0 0
možnosti

P72e23t68r 59S73k27á75c97e48l

12. 8. 2021 23:03

Odpůrci očkování v podstatě vyzývají ....nemyjte se.

------------

Míchat hrušky s jablky není dovoleno. Právě opak je pravdou, neočkovaní si posilují imunitu, chrání svoje zdraví přísným dodržováním hygieny, víte? Ještě nikdo nevysvětlil, proč do nás vpichují očkůvky, které jsou vlastně prevencí. Jen lék léčí, takže vládo, kde je lék pro vyléčení od viru?

1 0
možnosti

J24i29ř93í 50M40í56k47a

12. 8. 2021 15:01

To zaměňujete socialismus s parazitismem. Socialismus je kolektivistický. Ten není o žádné svobodě, ale právě o přizpůsobení se kolektivu a centrálních řízeních.

Libertarianismus je naopak o svobodě a osobní odpovědnosti. O tom, že každý se za sebe rozhodne - odpovědnost. Libertarianismus nebo čistá pravice je opakem socialismu. Štíhlý stát dávající svobody lidem vs. socialismus který centrálně něco vynucuje. Je to tak jak u peněz a výše daní tak i u společenských otázek.

3 0
možnosti

Nechtěl jsem do článku dávat, že odpůrci očkování se považují za libertariány, protože většina lidí neví co to znamená.

Že odpůrci očkování se považují za vzor pro novou verzi sochy Svobody se mi zdálo lepší.

0 2
možnosti

Dnes je na Novinkách článek o tom, jak půl roku po očkování vymizely očkovaným protilátky. Tak kde je pravda?

2 0
možnosti
Foto

To zatím nikdo přesně neví, protože protilátky nejsou indikací míry ochrany proti infekci a je běžné, že po prodělání infekce postupně z krve mizí. Klíčový je vznik paměťových lymfocytů, které přebývají v kostní dřeni, kde čekají, až se organismus setká se stejnou infekcí znovu. To znamená, že měřit tento parametr není jednoduché (znamenalo by to odběr kostní dřeně a mnohem náročnější měření), naproti tomu protilátky je to jediné, co lze odebrat jednoduše, levně a lze je rychle stanovit. A také jsou zatím to jediné, čeho se dá chytit, protože ty studie, které by byly potřeba, ještě nejsou.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s tím Vaším názorem na tzv. biomatky - s tak blbým stvořením jsem už měl tu čest se taky setkat. Tyto osoby nemají sebemenší pud sebezáchovy a pod "BIO zákony" by své děti raději nechaly umřít, než jim probůh nechat píchnout nějakou tu injekci....

0 0
možnosti

Vy jste opravdu odborník na všechno. Vás by měli poslat Bruselu.

0 0
možnosti

To je od těch Izraelců tak neukázněné, že vám ukazují, jak bojujete za nesmysl. Měl byste si zajít na injekci pro uklidnění.

2 2
možnosti

Jak jste přišla na ten nesmysl, že je očkování nesmysl?

Víte o tom, že v Británii neočkovaní, čítající 25% obyvatel, tvoří 55% hospitalizovaných na covid v nemocnicích?

Víte o tom, že kdyby bylo očkováno 100% obyvatel, nikdo jiný než očkovaný by hospitalizován nebyl?

3 0
možnosti

No, že se považuji za obránce svobody, to slyším prvně, ale kdyby se snad náhodou stalo, že bych s těžkým průběhem covidu skončil v nemocnici, tak mi to klidně naúčtujte, to je podle mě fér.

Rozhodně kdybych měl půl metráku až metrák nadváhu, jako ten borec, co je právě teď na hlavní stránce iDNES (a lituje, že se nenenchal naočkovat), tak bych se naočkovat nechal. Při svém současném velmi dobrém fyzickém stavu si ale myslím, že stále ještě velmi krátce existující vakcína proti rok a půl nové chřipce mi může zdraví mnohem pravděpodobněji zk...azit než zachránit.

4 1
možnosti
Foto

Aby jste se nedivil. Na ventilátoru v poslední době končí stále více mladých a zdravých lidí, kteří sportují - a když přežijí tak si stěžují, že sotva ujdou 200m aby se nezadýchali....opravdu bych to nepodceňoval....a světe div se, většinou to jsou neočkovaní.....

3 0
možnosti

R37a82d26e74k 58K42o13h16u48t

11. 8. 2021 22:34

Zde někteří horují pro komerční zdravotní pojištění... A nepojištěné by nechali pomřít. Třeba děti. Nebo podpojištěné, ty taky. Což by u celkem dost nemocí nastalo, protože by pojišťovny měly různé výjimky na co se pojištění nevztahuje nebo do jaké sumy budou péči platit.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS