Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Baráku, nějak jste si nevšiml, že distributory už noví zákazníci nezajímají.

Situace s cenami plynu a energií je natolik výtečná, že po intenzivním 8 měsíčním zájmu naší vlády o tuto problematiku se distributoři nechtějí dobrovolně pouštět na tenký led vládních slibů.

Buď vláda co nejdříve přijme opatření v elektřině ( což ale neudělá, protože všechny snahy zabila svou 75 mld. půjčkou ČEZu ) a umožní distributorům, aby distribuovali plyn, který se jim podaří sehnat, bez jakékoliv diskriminace jeho dodavatele. Ukrajina by už konečně měla rovněž zprovoznit ukrajinský úsek plynovodu, který svévolně uzavřela.

Nevím proč se o tom vůbec nemluví ?

Až budou mít distributoři jistotu, že jim nikdo nebude dělat překážky, rádi prodají za dobrou cenu. Dokud jim ale politikové budou diktovat od koho a za kolik budou brát, tak vězte, že nebudou mít ani snahu o prodej toho, co se ani jim samým nelíbí.

:-/

0 3
možnosti
Foto

Chtěl jste říct, že za Babiše bylo líp? Marně sháním kotel na bionanfu.

0 0
možnosti

Nepochopil jsem, co má normální obchodní vztah a vyúčtování společné s Hitlerem, Putinem atd? Pokud si matně vzpomínám tak Vy jste zde vždy požadoval ukončení odběru plynu z Ruska. Takže se Vám přání splnilo,tak co si stěžujete.

2 1
možnosti

Já jsem rád když se to ukončí. Je jedno jaký plyn budou distribuovat, ty stejné lži doprovodí i prodej norského plynu.

0 0
možnosti

Pokud je ve vyúčtování rozepsáno, že kterých položek se výsledná cena skládá, považuji to za plus a vůči zákazníkovi férovější. Ovšem pokud je zákazník s prominutím trouba ochotný zaplatit cokoliv, hlavně aby nemusel luštit složitější text, potom souhlasím s tím, aby měl možnost volby mezi položkovým vyúčtování a prostou cenou za jednotku (krychlový metr, kilowatthodinu a pod.). Kdo se chce nechat okrádat, má tu možnost mít.

Předpokládám však, že zákazník s IQ vyšším než dnešní datum chápe, výsledná cena je kombinací více faktorů, mezi kterými si může zvolit takové, které odpovídají charakteru jeho odběru, a tím i snížit výslednou cenu za energií, kterou odebere.

Ti jednodušší ať pak neřvou, že obycejne lidi někdo okrádá.

0 0
možnosti

Např. neznalost zákona neomlouvá. Přesto, myslíte, že všichni tak nějak chápou zákony? A vyúčtování je o hodně složitější věc.

Plno věcí je pro některé jednoduché a většina na ně čumí jako tele na nové vrata. Nebuďme domýšliví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik