Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Ještě poznámka, za cenu plynu potažmo elektřiny mohou němci, ale to se Vám nehodí do krámu.

0 4
možnosti
VB

Už jsme to zde několikrát psal, Vy o mnoho Vám podobných na jaře požadovalo okamžité odpojení od ruského plynu a ropy. Když se Vám přání spnilo, tak je Gazprom nesolidní firma. Vy si asi myslíte, že si nikdo nic nepamatuje.

0 4
možnosti
VB

Gazprom neexistuje, je to Rusácko. Kde píši něco o rusácku jménem Gazprom?

0 0
možnosti
JZ

Taky bychom mohli získat ruskou okupaci, a to by fakt nebyla sranda.

6 1
možnosti
JL

Nebrečte, Česko přece Ukrajinu podporuje a co se týče ostatních států v NATO - máme demokracii, zatím, tak si každý dělá, co jeho národ ráčí....Asi by se autorovi líbila ostrá válka s Ruskem - ale to by nesměl Biden říct: "Eto vaše dělo." Jakmile to řekl, měli Rusové volnou ruku...Němci už neválčí, zaměřují se hlavně na zelenizaci planety, gejování, pravdu a lásku a své bohatství. Francie všechno prohraje, Angličani už taky nejsou ti tvrďáci z doby Churchilla. ČR je apendix Německa, chudý a zatuhlý a apendix toho moc nenabojuje, nicméně mlátit hubou zatím možno.

0 7
možnosti
VB

Zkuste se tak necítit. :-)

0 0
možnosti
Foto

Když přestaneme podporovat Ukrajinu zařadíme se mezi vyspělé státy jako je například Severní Korea.

Putina je třeba vojensky porazit na Ukrajině. V Rusku se už o to postarají sami Rusové. Rusko čeká období občanských válek, alespoň do té doby, dokud jim nedojdou uskladněné zbraně.

10 1
možnosti
Foto

Nejdříve musíme vyhrát tu hybridní, kterou vede s Evropou.

5 0
možnosti
ST

Jinak dle mého názoru, Turecko ale i Německo, nemají v NATO co dělat..

0 0
možnosti
ST

Výborný článek, karma. R^

3 0
možnosti
JA

J72a60n 47A92b28r74t

2. 9. 2022 13:30

Veškeré suroviny jsou majetkem Ruska a to si může dovolit vybírat komu kolik čeho dodá a za jakou cenu. Stejně by se ČR měla chovat v případě výroby el. energie v našich jaderných elektrárnách. Prodej zásobníků plynu v EU ruskému GAZPROMu je selháním politiků. Zásobníky mají být ve vlastnictví státu.

2 0
možnosti
Foto

Nejen zásobníky. Gazprom má pronajatou i kapacitu v německých plynovodech (kterými ale nic teď neteče), čímž kromě jiného komplikuje i dopravu LNG z přístavních terminálů přes Německo do ČR.

1 0
možnosti
Foto

Proč nás nikdo neseznámil s plánem Putina, když jej měli Američané loni v srpnu? Ekonomicky výhodné je nechat Putina vyhrát. Evropští voliči vymění podporu Ukrajiny za teplo. Ukrajina kapituluje, zrazení občané vymění vládu za proruskou a nebudou usilovat o vstup do NATO. USA rozjede továrny na zbraně, Čína na soláry a elektromobily. Výsledek byl dohodnut už loni bez nás a už je jen potřeba dohrát divadlo.

0 1
možnosti
HH

CIA to říkala asi půl roku dopředu, to je místní elity jako Zeman a jiné rusofilové, říkali, že to jsou čučkaři...

9 0
možnosti
Foto

;-) Přestat nelze, tudíž není ani co řešit;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,35
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik