Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

napadení Ruskem není na pořadu dne. Dnes je to nemožné. Ale pokud by Rusko na Ukrajině vyhrálo, měli by jsme ropínavé Rusko posílené o ukrajinské zdroje na slovenské hranici.

Ruský státní systém je fašistický. Životní úroveň Rusů neřeší. Místo toho je krmí propagandou o zemi s posláním rozšířit ruský vliv. Vůbec neuznávají právo jiných zemí jít svou cestou. Pro Rusko jsou smlouvy a dohody jenom cáry papíru. Jediné právo, které respektují je právo silnějšího.

0 0
možnosti

J33o43s36e21f 32N96i39k93l

3. 11. 2022 17:03

To je skoro na paragraf 356....;-D

1 0
možnosti

Hodně lidí vám řekne, že kdyby nás Rusko napadlo, že se seberou a odjedou někam na západ či do USA. Tedy žádné naše ohrožení neřeší. Hodně mladych také nezakládá rodinu, nežení se, bojí se odpovědnosti za někoho. Možná by si měli přečíst knihu Noc v Lisabonu.

1 0
možnosti

Naprosto všichni lidi neustále řeší ohromný strach z napadení Ruskem, nemohou přece opustit rodnou hroudu, majetky, rodinu. Nikdo nechce svoje děti přivést do toho strachu před Putinem. Určitě se podívejte na poučný film Záhada Blair Witch.

Opravdu si nemyslím, že jsem to s tou demagogií, oproti panu Pokornému, moc přehnal, je to asi tak nastejno.;-)

1 0
možnosti

No tak už se ho konečně zbavte.;-)

3 1
možnosti

Dejte pozor abyste se neprovinil nenávistí k nenávistníkům...

4 3
možnosti

"Ano, nejvíce se svobodou a demokracií ohání flastenci, kteří by těmto institucím, tak jako komunisti, zakroutili krkem."

A vy by jste těm flastencům, jak je nazýváte, dle tohoto plamenného blogu plného osobních výkřiků, krkem rád nezakroutil?

7 7
možnosti
Foto

I o Vás je v tom blogu řeč.

5 0
možnosti
Foto

Nejsme ve válce, a to ani ,,zákopové". Naše zákony i ústava však má nástroje. K mnohému. Např.: Stav ohrožení státu je krizovým stavem v České republice, který může být vyhlášen v případě, že je bezprostředně ohrožena svrchovanost státu, územní celistvost státu nebo jeho demokratické zásady. Na rozdíl od nouzového stavu má tedy stav ohrožení striktně politický charakter. Nezáleží, zda je ohrožení vnitřního nebo vnějšího původu a stejně tak není uvedeno, je-li ohrožení vojenského nebo jiného charakteru. Tento stav zatím nebyl na území České republiky nikdy vyhlášen. Avšak, málokdo si asi uvědomuje, co vše a jak by tím bylo opravdu ovlivněno[>-]

2 0
možnosti

To, že zatím napadají bomby a nebojuje se v ruinách rozstřílené Ostravy, neznamená, že nejsme ve válce, resp. že proti nám Rusko nevede speciální operaci. Právě pro takové jako vy, by současný stav měl být formalizovaný použitím zákona.

2 2
možnosti

Píšete, že Francie ani Německo za východní Evropu - včetně Česka - bojovat nebude. Vzhledem k tomu, že obě země + Česko, jsou součástí NATO, bych očekával, že zrovna vy budete mít důvěru v to, že nás NATO před russáckým fašismem zachrání. Pokud bych si měl myslet, že se tak nestane, tak jako jediná a morálně správná alternativa mi vychází, že bysme měli na UA vyslat svá vojska a russáky konečně dobít za celý ty roky ponižování a strádání.

Nicméně naše chrabrá vláda zatím jede, bůhví proč, variantu zbabělou a nemorální, zpoza NATO vyplazující jazyk a poštěkávající směrem k russáctvu a vůbec si snad vláda ani neuvědomuje ten fakt, že NATO se, dle vašich slov, na společné obraně Česka zřejmě neshodne.;-(

3 0
možnosti

Už vám tam schází jen vlaky, odsun a lágry.

15 3
možnosti

Schází. Ale vy jste si je domyslel.

3 0
možnosti

Mám akorát drobnou výhradu. Ten zákaz by se neměl vztahovat na antiputinovské Rusy, kteří žijí v ČR.

0 0
možnosti

To plyne z mezinárodních závazků, mohou tedy požádat o ochranu jako azylanti.

4 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik