Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nojo, článek je potřeba přečíst celý, nenechat se odradit úvodními odstavci. Moc se mi nechtělo když je tak dlouhý, ale nechtěl jsem reagovat jenom na část, která budí nakonec opačný dojem :)

0 0
možnosti

Nechtěl jsem to zkracovat, aby se lidi mohli pokochat výplodem ruské propagandy.

0 0
možnosti
Foto

:-) Tak nevím, ale myslím si, že soudným lidem netřeba kremelské propagandy;-)

0 0
možnosti

Koukám že žerete bývalému KGbakovi propagandu s navijákem. Víte kolik Rusů už z Ruska uteklo? A je to samá smetánka. IT,Software Developři,Inženýři,Podnikatele. Díval jste se někdy na Ruskou televizi? Vřele doporučuji. To co tam melou je opravdu k smíchu. Nejdříve bojovali proti Nazismu a teď proti Satanismu který propaguje LGBT. A Londýn by prý měl byt zničen nukleární bombou. Kdokoliv v Rusku má kritický názor je hned zavřeny.

Z Ruska kde bylo křesťanství potlačováno se najednou stala země která křesťanství udržuje. Už I oligarchové vědí že Putin zahnal Rusko do kouta.

Z Ruska se stává velká Severní Korea.

0 1
možnosti

Pane Zamfire, dočetl jste se vůbec k této větě???

"Výše uvedený text je překlad výhružného článku uveřejněného na webu ruského velvyslanectví ve Švédsku"

Asi ne, když podezříváte autora z konzumace navijáku...

1 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik