Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane Baráku, k vašemu textu jsem se dostal díky tomu, že se dostal do žebříčku nejčtenějších příspěvků. Zaujal mne hlavně ten titulek blogu. Upřímně řečeno mu nerozumím. Chápu, že jste ho zvolil kvůli zvýšení čtenosti, a tomu rozumím a chápu. Co ale nechápu a potřeboval bych vysvětlit co je myšleno tou lží v souvislosti se zapřením Krista. Domníváte se, Petr Krista nezapřel nebo že Kristus nikdy nežil? To mi vrtá hlavou a byl bych rád, kdyby jste mi to vysvětlil . Předem děkuji za odpověď

0 0
možnosti

. . . je škoda, že mi není dána možnost přečíst si ty dva smazané komentáře. Pokud v nich byly vulgarismy,či jiné urážky na autora blogu, tak to chápu. Ale pokud ne ?? Ješitnost není dobrá vlastnost...

Ale když už jdu s kůží na trh, tak s tím musím počítat .....

0 0
možnosti

Myslím, že i váš "příspěvek" by bylo na místě smazat. Neobsahuje nic. Nechám jej ale zatím tady.

1 0
možnosti

Tak třeba firma Dehtochema, která se prezentuje jako český výrobce lepenek a vlastní ji Ruska firma Technonicol stále dováží lepenky z Ruska. Tady v Čechách nic nevyrábí už cca 10 let.

1 0
možnosti

Oficiálně zahynulo na Ukrajině od začátku války cca 9.000 civilistů (zdroj Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva). Podle smotných Ukrajinců se k půlce dubna (novější jsem nenašla) pohřešovalo 7000 osob. Takže i kdyby všichni pohřešovaní byli mrtví, tak maximální počet civilních obětí je 16.000 po roce a čtvrt války. Genocida vypdá jinak. Jen pro srovnání. Americké bombardování Basry si vyžádalo 80.000 mrtvých civilistů (a to je jen jedno město)

3 5
možnosti

Civilní oběti bude možné počítat až po válce, teď jde jenom o odhady. Na okupovaných územích nic nespočítáte. Jenom v Mariupolu to bude cca 20 000 lidí.

Právník Raphael Lemkin, tvůrce pojmu genocida, v roce 1943 napsal, že nemusí znamenat okamžité zničení národa. Někdy má podobu dezintegrace politických a sociálních institucí, kultury, jazyka, národního cítění, náboženství právě s cílem zániku národnostní skupiny. Web ruské agentury RIA Novosti dne 3. dubna 2022 publikoval článek ruského komentátora Timofeje Sergejceva s názvem „Co by mělo Rusko dělat s Ukrajinou?“ (odkaz na originál zde). Jedná se o návod k realizaci genocidy.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=789755

Víte, bavíme se o Ukrajině a nějaké snahy o odvedení pozornosti výmysly a překrucování minulosti, je mi u zadele.

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Matlas-shluk slov bez informační hodnoty, mažu.

1 0
možnosti

O zisk a penize, bohuzel, jde vzdycky az na prvnim miste ... lidska chamtivost nezna meze. Tak tomu bylo vzdycky, v minulosti se ale o tom mnohdy nevedelo, ci az s casovym odstupem; dneska diky informacnim technologiim o tom vime okamzite - a stejne se nic nemeni. Co vic k tomu dodat ...?

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Kačer-osobní invektiva, mažu.

0 0
možnosti
Foto

Je to hnus a tyto firmy by měl někdo zveřejnit, tak aby se lidé mohli dobrovolně rozhodnout, zda chtějí, nebo nechtějí s těmito firmami spolupracovat, nebo od nich kupovat jejich služby nebo zboží.

Rozhodně jsem proti státní zákazům a státním omezením těchto firem.

5 0
možnosti

Taky by se měl zveřejnit seznam těch obcanu, kteří si kupovali zboží či služby těchto firem...👍

0 0
možnosti

V obchodě se na city a morálku nehraje.

3 3
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik