Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Rusové majetky v Česku převádějí na jiné osoby, hodně jich má kyperské občanství, tedy hodně majetku vlastní nastrčené osoby (máme výraz "bílé koně", co zavést pojem "ruské koně"). Ale s tím by si měly úřady poradit.

Ta poznámka, že tu máme více Rusů, než je velikost naší armády, to je fakt "drsné".

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma

5 0
možnosti
MV

Mám úplně stejný názor. Díky za text a pěknej pátek přeju.

5 0
možnosti
Foto

Absolutní souhlas. Tedy až na ty "Rusi"

A obstavený majetek bych dala k dispozici Ukrajincům.

4 0
možnosti
PP

USA již zabavený majetek předává Ukrajině, EU myslím ne.

0 0
možnosti
LP

Já bych je k tý deportaci ještě navíc hnal uličkou hanby. Důtkami bych jim pak na jejich prorussáckých hřbetech maloval jelita ve tvaru V - jako VRBĚTICE.

3 4
možnosti
Foto

Pro rozvoj a fungování státu je důležitá akceptace kolektivní viny. Pro rozvoj a fungování jednotlivců je potřeba zbavit se státu.

1 2
možnosti
JK

Taky bude potřeba vyřešit, jak je to s míšenci: když je třeba někdo napůl Rus a napůl Ukrajinec, nebo má babičku židovku... pardon, to druhé už kdysi vyřešili v Norimberku, tak ale zase je z čeho vycházet, žejo. Nebo se to vezme podle bydliště, namaluje se čára zhruba tudy, kudy vede Ural, a rozliší se před a za čárou. Každopádně gratuluji panu autorovi za slovo deportace.

1 3
možnosti
Foto

Máte tam jednu menší nelogičnost.

Lidé, deportovaní v minulých časech, na které nejspíše narážíte, nebyli pro danou zemi bezpečnostním rizikem. Ti lidé se tam narodili a byli to často vlastenci, váleční veteráni z I. sv. války.

Lidé, o kterých mluví autor, jsou a budou za stávajících podmínek bezpečnostním rizikem, což autor celkem jasně zdůrazňuje. Nejsou "native born" v naší zemi.

6 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Jelikož je Západ dekadentní, je třeba umožnit návrat všem ruským občanům, kteří si to myslí, zpět do vlasti. Myslím, že Lomonosova universita, případně další podobné instituce, poskytnou dětem ruských bohatců adekvátní vzdělání bez nebezpečí, že se nakazí.

Rovněž nechápu, že soudruh Solovjev, který tak horuje pro jaderný úder na Londýn a Paříž, teskní po svém majetku v Itálii. Vždyť kupříkladu vilka na Bajkalu, případně na Kamčatce je taky terno.

17 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik