Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedním z dobře čitelných projevů hybridní války Ruska proti Západu bylo, že jím vlastněné zásobníky plynu v Německu před zimou 2021/2022 nechalo téměř prázdné. Šlo o jeden z faktorů rostoucích cen plynu. Je to jako scéna ze Švejka: "Převléct se na hrázi rybníka do ruské uniformy, to může udělat jenom blbec!"

0 0
možnosti

Samozřejmě že Rusko rozebere státy východního bloku NATO bez boje. Ostatně podobně to zamýšleli s Ukrajinou, viz ty vynaložené peníze na vypěstování páté kolony. Akorát že Putin naletěl podvodníkovi. S námi už chybu znovu neudělá.

0 2
možnosti

hybridní, to zní pěkně, ale to podstatné je slovo válka.... válka to je vždycky boj dvou nebo více stran proti sobě... nikdy ne jedné strany....

2 0
možnosti

1. Netušíte co znamená pojem hybridní válka

2. Podle vašich kritérií vede západ proti Rusku "hybridní válku" nejpozději od roku 2008...

0 3
možnosti

A někteří si ani neuvědomili, že už se sami stali prostředkem hybridní války.

3 0
možnosti

J96o56s48e92f 58N69i91k61l

18. 12. 2023 16:23

Je to přesně podle "kuchařky" CIA....

0 3
možnosti

Podívejme se pravdě do očí a nic si nenalhávejme.

NATO si samo vyrobilo nepřítele a škádlilo hada bosou nohou.

Teď se NATO diví, že nepřítel o sobě dává vědět a had kouše.

Konflikt se s největší pravděpodobností nevyvíjí podle scénáře NATO, ani Ukrajiny a těžko věřit, že Rusko od svých cílů ustoupí.

Osvobození Artemovska, Avdějevky a Maryinky zcela připraví ukrajinské ozbrojené síly o možnost provádět dělostřelecké ostřelování hlavního města DLR, které se od roku 2014 v podstatě nezastavilo.

Mám vážné obavy, že čím déle se povleče tento vojenský spor, tím víc odpůrců vojenského řešení v EU vytvoří - a Rus nebude muset pro to ani hnout prstem.

Navíc dojde k dalšímu efektu, že Rus se už nespokojí jen odzbrojením Ukrajiny a vyhlášením její neutrality, ale bude požadovat nyní i další územní ústupky a ty mohou přijít Ukrajinu velmi draho. To bude asi verze 3.0.

1 3
možnosti

Kdybys tak nehltal toho Solojvova, ty Pravdo.

2 1
možnosti

Karma . Jenže ti, kterých se to nejvíc týká, ti to stejně nejsou schopní pobrat.

4 2
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik