JZ

Asi tak.

Julija Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičníkovi Alexeji Navalném, označila Vladimira Putina v projevu v Evropském parlamentu za mafiána. Podle ní bojuje Západ proti gangu, ve kterém jsou traviči a vrazi. Navalná sklidila za svůj projev ve Štrasburku potlesk.

JV

J62i46ř66í 54V12o58l96n47ý

28. 2. 2024 13:12

A zatleskal i Jan Ziegler. Tak to jsme opravdu rádi.

JZ

EU a Západ mají své mouchy, o tom žádná, ovšem Rusko je daleko hroší. Je to mafiánský stát, kde neexistuje nezávislá justice a vymahatelnost práva, neexistuje zde ochrana soukromého vlastnictví. FSB a policie vybírají výpalné od podnikatelů, Putinovi kamarádi mohou ukrást komukoliv jakoukoliv firmu. Islamisté v Rusku běžně terorizují občany. To považuji za daleko horší než to, co se děje v EU.

JF

Skvělé. Opět jste prokázal svůj intelekt popsat aktuálně stav věcí.

Souhlas. Nechali jsme si k nám těch Rusů nalézt příliš mnoho. Kdo může dát ruku do ohně za to, že mezi těmi 42 tisíci není pár desítek (ne-li víc) agentů s úkolem škodit České republice?

Foto

Sice nejenom Rusů, ale jinak souhlas. Ale prej v Karlsbádu se už dá domluvit i česky

Foto

Onen ruský vliv tu trčí i z mnoha komentářů i blogů. Kolik z nich doopravdy stojí na straně Kremlu a kolik z nich jen prudí, nevím. Ale nejnebezpečnější jsou ti, co píšou líbezné blogy, aby získali důvěru čtenářů, a pak tam vsunou nějakou jedovou pilulku. Klasická kágébácká metoda. Jmenovat snad nemusím.

VD

Mám větší strach z lidí jako je autor, než z Ruska.

Foto

Já zase z lidí, jako je pan Dostál. Proti agresoru se mohu postavit čelem, ale od "spoluobčana" mohu chytit ránu do zad.

PM

P21e65t88r 36M11a61t30l56a50s

28. 2. 2024 12:44

Zas tento elaborát by Vám jistě s radostí i sám Goebbels zatleskal.Bravo.

OF

https://www.youtube.com/watch?v=L0KQzT0BL1E

Je to polsky, ale je to celkem zajímavé. Takové odlehčení.

Já se Rusů nebojím, já se bojím spíše Pekárové a Černochové.

VB

Díky, dělal jsem v Polsku. Rozuměl jsem. Proč se bojíte Pekárové a Černochové?

Ať mi někdo vysvětlí jedno. Rusko nedisponuje žádnou soft power, jde o totalitu, kde nikdo není jist svým majetkem, s vysokou mírou korupce, stát, který nic zajímavého nevyrábí (co má kdo doma z Ruska?), s nízkou životní úrovní, i úrovní zdravotnictví, bydlení, sociálními službami, nízkým věkem dožití, nemají pro svět žádné filmy, hudbu, literaturu, nikdo tam nejezdí za turistikou. Tak proč jim někdo fandí? Že nepřítel mého nepřítele (Západu) je můj přítel?

JT

J25i28r25i 14T23i61c63h68y

28. 2. 2024 16:46

Daleko zavaznejsi je rozmach zhoubnych ideii zapadu - zeleny deal, nadvlada bilych, homofobie, islamfobie, kontinuita pohlavi, gender, multikultura, manzelstvi dvu zen ci muzu.

JT

J29i23r20i 85T77i64c40h54y

28. 2. 2024 16:55

Ziegler je vsemi temito jasne nadseny.

MK

Ani jsem tuto ubohou propagandu nedočetl do konce, jediný kdo tu straší je naše vláda

  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik