Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodně zajímavý článek, nerozumím ale jedné věci, proč se proboha nejde dopočítat přesných návštěv? Po těch zkušenostech, co organizátoři mají, přece jde vytisknout tzv. volné vstupenky a vstupenky tzv. komerční. Dle prodeje komerčních se lze jednoduše dopočítat. Návštěvnost se pak dá rozdělit dle prodaných komerčních vstupenek a dle celkové návštěvnosti (tedy opakované), během všech 3 dnů.

Chápu to špatně? Souhlasím s Petrem Taftem, že mlha by se asi dala krájet.

4 0
možnosti

Protože se asi nechce. :-) Ulmanová v roce 2014 tvrdila, že jich je 46.000, dnes náměstek primátora Brna pan Ander (má to prý na svém fuckbooku), že pouze 16.000 kusů. Jestli jsou to všechny, nikdo neví.

0 0
možnosti

P80e93t42r 98T43a71f33t

18. 8. 2015 15:59

Naprosto souhlasim. Nechapu, proc by se do takto vynosneho podniku, ktery generuje obrovske zisky vsem zucastnenym, jeste mely sypat verejne penize. Notabene kdyz je cele hospodareni zahrnuto mlhou, za kterou by se ani Rakosnicek nemusel stydet.

1 1
možnosti

Zdá se mi to všechno smutné.

0 0
možnosti

Mě také. Po všech těch soubojích o informace jsem přesvědčen, že politiky jde kultivovat jen a pouze úplným a jednoduchým přístupem k informacím. Pokud toto není, tak se stát mění ve stát africký.

1 0
možnosti

No jestli je jen část založena na pravdě, tak by se tomu měla věnovat policie. A politici by si měli opravdu v hospodaření nechat udělat jasno,  protože dotace skoro vždycky konci v soukromých kapsách.

5 0
možnosti

Bylo správně poznamenaný, že třeba nějaká španělská stáj tady těžko bude mít tisíc hostů na lístky grátis - ono to ale bude asi jakákoliv stáj, třeba tisíc Španělů by tady bylo už muset vidět - to by bylo třeba šest charterových letadel /přílet i odlet/ nebo na 300 aut ze Španělska, a to vše násobme počtem stájí;-D Asi by bylo zajímavé vidět jak se předávají stájím ty volňásky - řekl bych, že klikyhák pod převzetím je u všech stájí stejnej;-D

3 0
možnosti

Kam se ztrácejí písmena z Grand Prix Brno???

0 0
možnosti

Pokud někdo nepředloží výroční zprávu za rok 2014 ještě v srpnu, je to zjevný pokus něco zatajit. Takovému bych nedal ani korunu. A až jí předloží, tak pokud je mi nesrozumitelná, opět bych nedal ani korunu. Výroční zprávy totiž ti, co chtějí něco skrývat, dělí na kousky, a mezi ně dávají nějaké bláboly (křoví), aby se údaje špatně spojovaly, typicky výčet výdajů či příjmů, aby se to špatně sčítalo, tedy žádné přehledné tabulky.

5 0
možnosti

Dovedl bych si představit, že Brno a kraj poskytne soukromé společnosti nějaké omezené prostředky, jde přeci o akci velkého významu, přivede to lidi doregionu. Ale tím by to mělo končit. Je to soukromá společnost, nechť si na sebe vydělá a nebo sežene sponzory. A jestli to neumí, ať to nedělá. Osobně si taky myslím, že je to jen tunel na veřejné prostředky. A co se nladého závodníčka týká, upřímně, už léta závody nesleduji, tak mi to tak připadá, že jezdí jenom proto, že na to tatík umí vytunelovat. Už vůbec někdy nějaký závod dojel?

12 1
možnosti

JÁ NESOUHLASÍM HLAVNĚ  S TÍM, ABY  TĚCH  55 MILIONŮ ŠLO PROMOTÉROVI  GP.

 Člověk by si myslel, že snad kupuje  jezdcům  závodní speciály  a platí odměny.

0 0
možnosti

"Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu dokonce i protestovat, ale to je asi tak všechno co se proti tomu dá dělat".

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS