Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Popelnice jsme měli na Táboře ve dvoře, ale protože je tam popeláři nechávali nevysypané (nebudou se s nimi tahat chodbou a po pěti schodcích), tak někdy od r. 2005, ale datum nevím jistě, stojí před domem. I tak s nimi otloukají parkující auta. Taky jsme jich (popelnic) měli šest a tři už ukradli.

0 0
možnosti
VB

Jestli jsou vaše, tak je máte v den svozu přistavit. Pokud stojí na parkování, tak má být rohodnuto o odstranění a pokutě.

Jestli jsou města, tak je na něm, aby si řešilo. Je to jeho blbost.

0 0
možnosti
RM

U nás v Drslavicích jsme kvůli tomu, abychom zprovoznili sběrné místo pro 5 kontejnerů na tříděný odpad o velikosti 4x6m, vyřizovali stavební povolení. Potřebovali jsme k tomu projektovou dokumentaci, která mimo jiné stanovuje "požárně bezpečnostní prostor", to jest minimální odstup hrany kontejneru od sousedova plotu :-). Až budu mít chvilku, napíšu o této neuvěřitelnosti celý blog .. nejsem si ale po jeho zveřejnění jistý, zda nám pak ještě stavební úřad někdy něco v budoucnu povolí .. :-P

0 0
možnosti
VB

Chápu. V článku mám spíše na mysli popelnice.

0 0
možnosti
VV

A co se tyce aut na ulicich, udajne v Tokyu potrebujete ke koupeni auta potvrzeni od "Magistrat", ze mate garaz. Jinak vam pry auto nesmi prodat.

0 0
možnosti
RK
VB

A? Zkuste to zapíchnout do Nairoby nebo Monbasy.

0 0
možnosti
ZW

Města jsou pro lidi k bydlení. Pokud se - třeba u paneláků - s umístěním popelnic nějak nepamatovalo už při stavbě, tak to už většinou zkrátka jinak vymyslet nejde. Lidé budou odpad produkovat a musí jej mít kam dát. Pokud se vám to nelíbí, existuje jen jedno řešení - nesmí tam zkrátka nikdo bydlet. Nejsou lidé, není odpad, nejsou popelnice.

1 1
možnosti
RC

Zajimalo by mne, kam byste v panelaku umistil kontejner....

2 0
možnosti
VB

Když už, tak venku má být obezděné, upravené místo. Aby se to nezužovalo na kontejnery. Jde hlavně o popelnice, které mají být v domě.

0 0
možnosti
TK

"Odpadové nádoby zabírají na komunikacích a parkovištích nedostatková parkovací místa."

Takže vám vadí pár zapomenutých popelnic, ale nevadí vám, že naše města i vesnice se proměnila v ohromnou skládku milionů aut blokujícíh veřejná prostranství..:-P

Přesněji řečeno, někdo včera zžejmě nechal popelnici na vašem oblíbeném parkovacím místě a vy jste tak nemohl zaparkovat  tu svoji čtyřkolovou popelnici a hned tu máme blog.

Vemte si libovolný letecký snímek obydlené oblasti současný a historický a férově řeněte, co nám to przní okolí všech domů..

Jinak zajeďe se podívat do Německa či Anglie, kde místo popelnic často mají igelitové pytle a v den vývozu to tam pak vypadá jak v cikánské čtvrti. To ještě budete vděčen za popelnice.;-)

1 1
možnosti
VV

Pro mne je ovsem mnohem hezci pohled na Mercedesa, nez na rezatej a otlucenej kontrjner ci stejne vypadajici popolnice.

A ty pytle v Anglii ci Nemecku nejsou na odpad, ale na plasty nebo bily plech. Muzete je videt jednou za 14 dni, maximalne 24 hodin.

0 0
možnosti
JS

Takže Vy jste přesvědčený, že odpadkové koše na veřejnosti nemají co dělat, daleko lepší je házet odpadky na zem.

0 0
možnosti
LK

L62u12b66o24m81í98r 50K15o12s

19. 8. 2015 11:50

V celém textu jsem nenašel slovní spojení "odpadkový koš".

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,33
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik