Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to máme burany při lyžování, burany v kině...Co tam máte dál?

2 0
možnosti
Foto

No to jste toho zpatlal dohromady.

1 1
možnosti
Foto

Je to normalni. A proc by nebylo?

0 0
možnosti
Foto

Já se snažím vyhýbat multiplexům právě kvůli tomu bordelu, rušivým zvukům a smradu z přepáleného popcornu. No jo, ale oni to jídlo a chlast začali cpát i do těch malých kin. (naštěstí ne úplně do všech). Moje dcera po návštěvě kina v CČM vtipně poznamenala, že se bojí, až multiplexy budou chtít vyjít vstříc těm, co nevydrží hodinu a půl bez toalety a začnou mezi sedačky vsazovat otevřené kadibudky.

5 0
možnosti
Foto

Já kdysi, snad ještě za Husáka, četl, že na Broadway divadla nemají šatny a diváci si svrchníky cpou pod sedadla.

0 0
možnosti
Foto

Proti těmto věcem se dá bojovat svobodně - ostrakizací, diskriminací a konkurencí, nebo nesvobodně nějakým administrativním zákonem, který by na ostatních vynutil vaše představy o tom jak se lidé mají oblékat. a jaké služby musí mít daná provozovna.

Regulovaná a olupovaná společnost se stává buranskou společností.

1 0
možnosti
Foto

,,Regulovaná a olupovaná společnost se stává buranskou společností." Tak s tím s Vámi souhlasím, ale naše společnost se stala buranskou i bez toho, aby ji někdo reguloval.

3 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,02
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik