Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Holt nekdo mluvi kosate, nekdo jako ucebnice. K odpocinku si vezmu beletrii, k pouceni skripta. K zivotu potrebuji oboje. A k druhemu kolu voleb se nedostavim.

1 1
možnosti
DB

silně přehnané.........je velmi dobré si uvědomovat přeřeky toho druhého, ale je nesmysl ho za ně trestat tak jak jste to provedl vy...........až vás někdo takto zdeptá.......bude zábava jak se budete bránit....

5 12
možnosti
JK

Takže chcete naznačit že ten "velmi schopný rétor" a ten co "má vše rozmyšleno na několik kroků dopředu" se pětkrát přeřekl ve vystoupení, kde měl dost času na přípravu. Maskot sekty OMN KORYTÓ (Ovčáček, Minář, Nejedlý) už dávno ztratil glanc, kultivace v Číně nepomohla, medicína z Ruska taky ne, dokonce se zjistilo, že uchovávání orgánů v lihu má uvnitř těla opačný účinek, takže co teď, možností moc není, vlastně zbývá jen jedna - debata.

6 2
možnosti
Foto

Mám jistý problém, samozřejmě, že jsem si tyto průhledné odchylky uvědomoval, když jsem to vyjádření v přímém přenosu viděl, ale díky tomu jsem se pouze dobře bavil nad těmi jedovatostmi.

Kdyby snad Zeman mluvil naprosto korektně, tak by to byla nuda. A to by nebylo k vydržení. Legrace musí být, i kdyby na chleba nebylo.

Mohu se svěřit: Puritány nemám v lásce.

4 2
možnosti
JB

J23a76n 36B39u55r27i10a91n

17. 1. 2018 12:28

Tak byly tam věty, které bych označil za vtipkující či odlehčující - třeba ta Moravcova TV.

Ale pak tam byly věty, které se dají nazvat jen jako nepravdivé či lživé - že třeba Drahoš ho prosil o televizní debatu. On ho neprosil, on ho vyzýval, což je významově úplně něco jiného.

A pak tam byla prostě neznalost, kdy se Zeman označil za vítěze voleb. On totiž není vítězem ani prvního kola a vlastně nevyhrál ani v žádném kraji. Prezidentem se totiž stane člověk, který dostane víc jak 50 % hlasů - a to prostě Zeman ani na úrovni krajů nikde neměl (možná na úrovni okresů, ale až tak jsem to nepitval).

7 2
možnosti
RW

Váš článek je možné s klidným srdcem zařadit mezi fake news. Je přímou ukázkou toho, jak manipulovat a opomíjet fakta jejich vytržením z kontextu, podsouváním názorů a bazírováním na nepodstatných detailech.

7 11
možnosti
VB

Buď vědomě lže nebo už neví co mluví. Oboje by pro Česko bylo špatně.

2 3
možnosti
MJ
ZJ

Stačilo napsat: Zemana nemám rád.

4 6
možnosti
Foto

Stačilo napsat: Zemanovi budu věřit, i kdyby lhal sebevíc.

10 4
možnosti
Foto

To jste opravdu vymyslel hezky. Hodláte tedy všechny takto chytat za slovo?

7 9
možnosti
JB

J97a86n 96B32u37r41i23a67n

17. 1. 2018 12:20

Tak politik by měl vědět, co vypouští z úst, ne?

9 1
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 23,29
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik