Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tvrdé, ale pravdivé hodnocení situace.

Akorát přemýšlím, k čemu byly ty tři poslední slova...

"A to ještě ochranu před ekologisty musel vložil do novely stavebního zákona poslanec Jaroslav Foldyna (ČSSD), vítač Putinových psíků."

0 0
možnosti

Aby bylo jasné, že jemu ani jeho názorům na Rusko určitě nefandím.

Schválně se rozhlédněme kolem sebe. Většina z by doma nic ruského nenašla, ani tu pověstnou vodku. Snad kromě plynu ve sporáku a nafty v nádrži automobilu. Nevím ale, proč bychom měli milovat benzinku či plynojem.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=662784

0 0
možnosti

Zaujal mne argument, že Praha to kvalitní spojení k našim sousedům ani moc nechce. Podobný pocit totiž mám z výstavby dálničního spojení Praha - České Budějovice - Linec. Stavíme dálnice rovnou dvě: přes Písek a Tábor. Ale už tak padesát let. Po nehodě autobusu u Nažidel jsme si vyslechli řadu slibů. Uplynulo 12 let - a jediné, co se na tomto přetíženém a nebezpečném úseku změnilo, je instalování několika značek představujících smrtku s kosou. Na rakouské straně dokázali dojít velmi pěkným a rychlým způsobem až za město Freistadt.

0 0
možnosti

Nevím, proč se snaží svojí neschopnost házen na Pražáky, celý problém silnice Brno-Vídeň je ten, že už 20 let není Jihomoravský kraj schopen vyřešit problém s pozemky a stanovit, kudy ta dálnice vlastně povede.

0 0
možnosti

Vyspělost země se měří podle úplně jiných měřítek, než kolik krajiny dokáže zabetonovat. Až na to přijdeme, bude nám všem lépe. (Z Brna do Vídně vede železniční koridor na rychlost 160 km/h. Takže dostat se tam dá. Jen ne plechovým miláčkem.)

0 1
možnosti

Víte... ono by to opravdu chtělo pohled nezúčastněného pozorovatele.

0 0
možnosti

Toto není problém vlády, ale jejích občanů. Až volby začnou vyhrávat sliby o výstavbě infrastruktury namísto rušení důchodové reformy, poplatků u lékaře a slibů sociálních dávek všeho druhu, tak se pohneme z místa. Neboli většinově si přejeme vyšší daně doslova prožrané na výdaje, které už další hodnotu negenerují, a horší infrastrukturu.

0 0
možnosti

Kdyby všichni tragicky chybující státní služebníci spáchali rituální seppuku, ubylo by rázem nesmyslné byrokracie a špatných, diletantských rozhodnutí, kdy levá ruka neví, co dělá pravá a ani kolegyně v jedné kanceláři nemají na jednu věc stejný názor.

Těch několik procent, co pracuje kvalitně, by zvládlo práci nejen svojí, ale i za ty mrtvé lemráky.

A nemuseli by napravovat jejich pochybení.

0 0
možnosti

Jen k těm bytům v Praze. Bydlím na Jižním Městě, kde vládne ANO a nově se tu nerozestavělo za ty roky vůbec nic, ani cihla. A výstavbu přitom blokuje radnice, která má pořád stejný důvod: zahuštění výstavby zvedne dopravu a tím se sníží kvalita života obyvatel. Tohle se napíše ve čtvrti, která je rozpůlená dálnicí D1 a vede skrz ni několik dalších čtyřproudých silnic.

0 0
možnosti

Nemohu si pomoci, ale jestli naše civilizace nekolabuje. Správa města je roztříštěna na desítky městských částí, dále na správu komunikací, sítí, zeleně.....(v Praze jako v Brně), každý jede po své koleji a nic nejde udělat. Přece jde stavět s podzemními garážemi, také parkovací domy a ten kdo bude parkovat kde nemá, tak do 15 min. odtáhnout. Najednou byste zjistil, že doprava je řešitelná. Jenže na to nemají schopnosti ani odvahu...

0 0
možnosti

To byste musl vyhnat ty zaprděný lidi z městských zastupitelstev až logicky na Pražský hrad a nasadit tam normální lidi. jen kecáme - jaká nezaměstnanost - na úřadech přebujelost. Hlavně, že prodáváme zem pod nohama cizákům a zveme na práci Ukrajince. Zatím se nic nekoná - jen babiš zabírá a zabírá a dělá si z lidí onuce.

0 0
možnosti

Ty lidi do zastupitelstev volíme všichni (kdo chodí k volbám) Ti ostatní doufám drží jen pusu a krok.

0 0
možnosti

Chování naší strany je prozíravé. Na západě sice vystavěli za miliardy dálnice, ale současně se bezhlavě snaží zakázat auta. Takže za pár let budou chodit na dálnice leda tak bruslit. :-)

0 0
možnosti
Foto

Ostudu s propojku Brno_Wien mame světovu, ale ty kecy o Rusku tam maš nadbytečne, synku. Asi jsi tu v Rusku nikdy nebyl.

15 10
možnosti

..trefit se do Ruska v jakékoliv pozici je dnes modní vlna...

8 7
možnosti

Dokud si budeme myslet, že jsme pupek světa, všechno umíme nejlépe a nic se nemusíme učit od jiných tak se nikam nepohneme.

11 0
možnosti

Nevim, zdali to tal jeste je, ale Ceskoslovensko sousedilopreci jen s blbymi narody.

I kdyz u jednoho z nick pripadalo na jednoho ceskeho nositele nobelovy ceny jich pripadalo nejmene deset.

Ano, pupek sveta,protoze pivo del krasna tela.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,24
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik