Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

https://dvojka.rozhlas.cz/andor-sandor-zbran-neni-propisovacka-i-kdyz-budeme-ozbrojeni-podobnym-tragediim-8121960

Vy, pane Baráku, amorálně tancujete po mrtvolách.Rv Ano, od Uherského Brodu se toho změnilo dost. Že to netušíte vy, je ale jen vaše chyba.

1 0
možnosti
FS

Pane autore, zásadně nesouhlasím s nadpisem a některými pasážemi vašeho článku. Připouštím, že třeba víte něco více, já mluvím o obou zmiňovaných případech jen a jen z tisku.

Pokud jde o čtyři roky starý případ z Uherského Brodu, asi máte pravdu, tam měla policie ihned zasáhnout. Ale proboha, proč to pletete do nového případu v Ostravě? Tam přece byla na místě ihned, ihned se snažila za všeobecného zmatku vyvést lidi ven či je uschovat, ihned intenzivně hledala pachatele! A že označila někoho špatně? No raději snad publikovat fotky či dokonce zadržet deset nevinných a pak se jim omluvit než nechat vyklouznout mezi nimi toho pravého!

Ještě jednou: proč napadáte policejní akci v Ostravě a používate argumenty ze starého případy, které tady vůbec, ale vůbec nesedí? A že se tam sjíždí papaláši za účelem exhibice před občany - no tak je tvrdě kritizujte, ale samostatně a neplivejte na policii! Já si taky myslím, že jsou to v těchto situacích vlastně hyeny, které brzdí vyšetřování, ale ani krajský velitel policie nemůže poslat ministra vnitra či premiéra do (někam).....

1 0
možnosti
VB

No raději snad publikovat fotky či dokonce zadržet deset nevinných a pak se jim omluvit než nechat vyklouznout mezi nimi toho pravého!

V tom s vámi souhlasím. To byl jenom marginální problémek.

Celý článek je ale o tom, že naštěstí policie nemusela nic dělat, protože těžko říci, jestli se od Brodu něco změnilo.

0 0
možnosti
VG
  • Počet článků 290
  • Celková karma 22,36
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik