Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J17a14n 13H71y32n46e19k

7. 1. 2021 9:51

ČR očkování zvládne, jen křiklouni, kteří nic nedokázali tu budou vykřikovat svoje bludy. To dokáží je čecháčci. Možná by si měli jít stěžovat do Bruselu. Na to jsme odborníci.

2 3
možnosti

Jestli očkování zvládne si povíme až po očkování. Vynášet soudy a někoho osočovat dopředu je nemoudré, pane Hynek.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Vláda nemusí dělat všechno. Očkováni není spouštění atomové elektrárny. V krajích to zajistí hejtmani . Můžou se ukázat kdo to zvládne líp. Jsou za to slušně placeni.

4 3
možnosti

J47i38r96i 44T57o16m97a92s

6. 1. 2021 16:33

Tak to vládě napište, že nemusí všechno řešit. Docel bych to u spousty věcí přivítal.

2 0
možnosti
Foto

Hmm ano pravdivý článek protože pravdivé argumenty. No ale zajímá to někoho? Já si myslím, že ne. Koneckonců máme předvolební kampaň, z pohledu této žhavé kampaně máme s očkováním HOTOVO (pan Babiš a jistá starší dáma anžto zástupkyně rizikových skupin už na očkování byli), takže očkování se podařilo a přestalo to být téma. Navíc se jasně řeklo, že EU to zase pokaňhala a objednala vakcíny kdovíkde kdovíukoho a vakcíny nejsou, ostatně ani v Židech nejsou, psali to na idnes, takže je to všude stejné a u nás se prostě kvůlivá těmhle věcem co EU zpackala začne veřejnost očkovat až v létě, tzn. tak ten srpen a září, pak za 3 týdny další dávka, takže do dovolené se to nestihne tak se pojede do Jizerek a pak bude zase rok času, do Alp si zajedete v zimě autem, no a co. Samozřejmě všude vymýšlejí jakési očkovací pasy no co to bude QR kód v mobilu co bude odkazovat do nějaké centrální databáze co bude mít zdroj v nějaké lokální databázi. No tak tam nasypte údaje o těch co chtějí jet na tu dovču v létě nasypte to tam když podali žádost o očkování a označte je rovnou jako očkované a taky to bude fungovat a na tu dovolenou prostě odletí, ne že ne. Prostě se kolem toho dělají moc vlny, nevím proč, pan Babiš ukazoval ceduli HOTOVO tak to tak laskavě berte, je to HOTOVO a nerýpejte se v tom, když co bude chybět před tou dovolenou, tak se to prostě během týdne dožene, koneckonců ještě se ani neví jak ta databáze Covidích pasů bude vypadat, tak je prostě předčasné se stresovat s tím, jak to celé hacknout. Takže klid a nohy v teple, radím já. To je na virózu nejlepší, dejte na mne, chřipečkáři.

2 1
možnosti

Lokální databáze zdravotníků je jasná, budou to 3 databáze= 3 kategorie, zdravotník, dítě, dospělý, které budou spravovat 3 příjemci 3 různých e-mailů, patrně v MS Excel. A v e-mailu bude jméno a rodné číslo, tím bude dán ten vámi uváděný věk. Že by nějakou databázi vytvořil ÚZIS či ministerstvo nehrozí, než by proběhlo výběrové řízení a různá odvolání, dané zákony vymyšlenými našimi poslanci, než by se náklady zadaly do rozpočtu nějakého ministerstva, tak by svět byl dávno již proočkován.

2 0
možnosti

jj.. tohle dobře znám z různých projektů a zavádění změn.. Kverulanti a kybicové ..jak zpovzdálí pozorují, jak se někdo o něco snaží ..a komentují, kritizují, sýčkují, pošklebují se, upozorňují se navzájem na každý problém a snaží se naznačovat, že oni by věděli jak, zvládli lépe, jen kdyby chtěli, jen kdyby je k tomu někdo pustil. Potíž je v tom, že oni o to ve skutečnosti neusilují. Nestojí o zodpovědnost. Raději jen zpovzdálí pozorují a kritizují. A když se to nakonec udělá, mohou zase donekonečna rozebírat chyby, co a jak se mělo dělat ..a jak by to dělali oni kdyby..

Jasně, kritický pohled zvenčí je potřeba, jen se z toho nesmí stát celonárodní hobby, kdy všichni jen pasivně čekají, až se o ně někdo postará a kybicují..

To už je mi sympatičtější ten Landa, který sice veřejně připouští, že neví jak konkrétně na to, ale aktivně se o to zajímá a navrhuje těm zodpovědným alespoň nějakou diskuzi..

6 6
možnosti
Foto

Asi máte na mysli odbornou a konstruktivní kritiku. Něco jako Babišovo "všeci kradnú". :-)

3 7
možnosti

Všechny logistické problémy, o kterých píšete jsou už řešeny a problémy definovány. Například to, jak dlouho jeden vydrží píchat, je totiž definováno složení očkovacích týmů. Například v očkovacích centrech 1 lékař, dvě sestry, dva administrativní pracovníci. Atd., atd.

1 2
možnosti

A zajišťují to kraje nebo vrchní manažer?

1 2
možnosti

Žádná ostuda nebude. Centrum očkování bude sídlit v nové hale Martiny Sáblíkové. Přijede se k této rychlovlaky, nebo po husté síti nových dálnic. Mladší mohou využít nové sjezdovky s ledovcem, vybudovanou pro Ester Ledeckou. Podobně lze připlout i na kánoi - průplavem Miloše Zemana ! Všeho je dostatek, sýpky plné a financí nadbytek. Kdo strádá, stačí zavolat na číslo premiéra Sám přijede, vše přivezte ...

Premiér Andrej Babiš (ANO) už nehledá zvláštního zmocněnce pro očkování proti nemoci covid-19, stane se jím sám. Řekl to v neděli při návštěvě nemocnic v Praze - 20.12. 2020. V čem spatřujete problém ? ... :-)

20 3
možnosti

Hezký, Miroslave :-)

A taky hezký nový rok

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS