Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Všichni zde přítomní, kteří se zastávají tradiční čínské mediciny všeho druhu a homeopatie, by si měli pozorně přečíst všechny články předních českých lékařských kapacit sdružených ve spolku Sisyfos!!

Tam jsou sneseny desítky důkazů a vysvětlení, že jde jistě v mnoha případech o lehce úspěšné placebo či bylinkářství, pěstované třeba i dva tisíce let, protože nic jiného ti předci neznali. Za časů tatíčka Mao to bylo schválně vychváleno, protože byla bída. Jako jeden z nejpádnějších současných kritických argumentů proti tomu je to, že celé komunistické vedení Číny a bohatí Číňané využívají těch nejmodernějších nemocnic stranických a soukromých nemocnic spolu s léčebnými postupy jako na Západě.

I vy, odpůrci normálního českého či evropského zdravotnictví nechte se jen a jen léčit homeopatiky a akupunkturou do "pěti řečišť" (tedy pokud je ten váš šaman na vás najde) a nechoďte k obvodnímu lékaři. A místo k zubnímu lékaři zajděte k místnímu kováři či při rakovině k babce bylinářce, taky to u nás mělo tisíciletou tradici. No a na Covid je prý nejlepší proplachování organismu nějakým ředěným Savem....

5 12
možnosti
MB

Jelikož je v poslední době Sisyfos hlásnou troubou Cancel Culture a hnutí Woke, tak bych si je jako referenci moc nebral :D

10 1
možnosti
RG

R16e40n36é 71G73u68r71a63l

27. 12. 2021 18:15

Chraň nás PánBů před lidmi jako jste Vy... PS VB, pouliční výbor, potratová komise, komise na schvalování písniček - to byly kdysi místa, kde se realizovali Vám podobní.

Nebyl bych tak příkrej, kdybyste zkusil rozebrat a do puntíku vyargumentovat nějakou tu "pravdu", ale to Vy ne... rovnou zakazovat, vyhazovat... Fuj!

27 0
možnosti
JZ

Pokud by do puntiku vyargumentoval nejakou tu pravdu, kde by mu zbylo misto na napsani sve uvahy? Muze delat bud jedno, nebo druhe.

0 0
možnosti
Foto

Pište o něčem, o čem něco víte. Ale toho asi moc není.

8 0
možnosti
Foto

Vas blog neni ani vylozena lez a predevsim to neni ani nazor ... zajimave, co vas vedlo k jeho napsani ...

12 0
možnosti
GK

Nejspíš duševní rozpoložení;-D

1 0
možnosti
KK

Názor je samozřejmě jen ta jediná správná vládou a jejími nohsledy (případně hlupáky skákajícími na špek) posvěcená pravda. Vše ostatní je třeba potlačit, cenzurovat, dehonestovat. A nesouhlasící lékařské kapacity šmahem označit za akupunkturisty a homeopatiky. A ani trochu se přitom nečervenat.

27 0
možnosti
JZ

No jo, ale co si pak pocit s hloupymi nazory? Korektne je nazvat jako rovnocenne rozumnym nazorum?

1 0
možnosti
BH

B44o57h80u54š 32H72a98v90e49l

27. 12. 2021 17:11

Nevím proč srovnáváte(dáváte na stejnou úroveň) homeopatii a akupunkturu.

V 70létech jsem byl na přednáškách Vědecko-technické společnosti o akupunktuře. První část byla ta o jing-jang, tedy vypadala šamansky. Pak vystoupil MUDr. Šalanský vysvětlil principy reflexe nervových zakončení, tedy "vědecký" podklad fungování akupunktury.

Tisícileté pozorování některých principů je nečiní nevědeckými.

Tož berte to jako fakt. Mám doma přístroj vyvinutá ve spolupráci s Dr.Šalanským (Stimul 3), který dokáže najít akupunkční body.

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MB

Dočetl jsem to k akupunktuře, dál jsem nečetl. Evidentně jste "odborník" na pavědy vzatý.

15 0
možnosti
KK

Odborník na lži a manipulaci (vlastní):-/

2 0
možnosti
RW

Homeopatie či akupunktura jsou pavěda, protože nejsou vědecky ověřené. Kdokoli by se jimi chtěl zabývat (třeba je ověřit ;-D ) je pavědec a měl by být vyloučen z lékařské - klasická Hlava XXII...

17 0
možnosti
MB

Stejně tak jsou pavědy i akupresura nebo reflexní terapie :)

4 0
možnosti
MK

Kdo určí, co je pravdou a co je lží?

17 2
možnosti
ND

To samé jsem chtěla napsat i já.

Akupunktura je pavěda? To čtu poprvé...

7 0
možnosti
Foto

Lži a hlouposti nejsou názory.

Tak proč vlastně píšete když jste nic jiného nepředvedl?

19 2
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik